Start ticketverkoop RBC's Team van het Millennium

16-06-2023

ROOSENDAAL - Vandaag is het startschot gegeven voor de online kaartverkoop voor de wedstrijd van het Team van het Millennium. Deze zijn vanaf nu te bestellen via onze online ticketshop en kosten € 5 per stuk. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa te koop voor € 7,50. Kaarten voor de hoofdtribune komen op een later moment beschikbaar.

Tijdens De Avond van Oranje met Hans Kraay jr. en side-kick Robert Maaskant op 7 juni jl. werd het shirt onthuld waarmee gespeeld zal worden op 13 september.

In samenwerking met Voetbalshop en Robey Sportswear is een replica gemaakt van het shirt uit het seizoen 1999-2000. Voor deze gelegenheid is Wubben Handelsmaatschappij B.V. bereid gevonden als borstsponsor op te treden en Playdôme Roosendaal als sponsor boven het rugnummer. Een uniek shirt dat gedragen zal worden door alle spelers inclusief hun naam en rugnummer. De shirts zullen op een moment na de wedstrijd online worden geveild.

Tolga Duran, salesmanager Benelux van Wubben mocht de eerste exemplaren overhandigen aan twee van de daarvoor aanwezige spelers: Marcel van Helmond en Marcel Cas. 

Voor meer informatie omtrent deze speciale en nu al gedenkwaardige wedstrijd in het Atik Stadion klik je hier.