Vandaag onze 2e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 4
RBC J08 TEGEN Moc’17 J08-1

Vandaag staat de 2e competitiewedstrijd van de competitie indeling hoofdklasse fase 4 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 17.00 aanwezig moest zijn bij het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen M.O.C.’17 J08-1.

Liam was vandaag afwezig omdat hij een stage training had bij PSV.

1ste helft begon om 17.30
1ste minuut een kans voor Moc’17. Deze wordt naast geschoten.
2e minuut scoort Moc’17 de 0-1.
3e minuut komt RBC terug in de wedstrijd door een doelpunt van Ray. 1-1.
4e minuut Moc’17 schiet de bal over het doel van RBC.
5e minuut een doelpunt voor Moc’17.  Een foutje van onze keeper Quinn, hij laat de bal door zijn handen glippen en zo wordt het 1-2.
7e minuut een corner voor Moc’17, deze wordt weg gewerkt door de verdediging van RBC.
10e minuut komt een speler van Moc’17 alleen op onze keeper Quinn af, hij pakte met een mooie redding de bal.
11e minuut een grote kans voor Dani D maar deze wordt helaas net naast het doel geschoten.
12e minuut een schot door Dani B, deze wordt maar net tegen gehouden door de keeper van Moc’17.
13e minuut een slechte uittrap van Quinn word onderschept door de aanvaller van Moc’17 en strafte dat gelijk af en zo wordt het 1-3.
15e minuut een schot van Moc’17 komt tegen de paal aan.
16e minuut een uittrap van Quinn komt terecht bij Morris, hij komt alleen voor de keeper van Moc’17 te staan en scoort beheerst de 2-3.
18e minuut een speler van Moc’17 moest even van het veld af na een botsing, hij had een bloedneus gekregen.
19e minuut Liyaam schiet op het doel maar zijn schot ging net naast het doel.
20ste minuut komt Moc’17 er nog gevaarlijk uit maar Quinn kon redding brengen.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begint om 17.50
21ste minuut komt Moc’17 er gevaarlijk uit en schiet op het doel van RBC. Gelukkig kon Quinn de bal pakken.
22ste minuut een corner van Moc’17 wordt weg gewerkt door de verdediging van RBC.
23ste minuut een mooie opbouw van achter komt door goed combinatie spel bij Dani D terecht en scoort de 3-3.
24ste minuut Phellon met een uitstekende sliding voorkomt hij een voorzet, de bal gaat over de zijlijn.
25ste minuut kreeg RBC een grote kans Dani D, hij schiet op het doel van Moc’17. Helaas, de keeper pakt de bal.
25ste minuut een slechte uittrap van de keeper van Moc’17 komt bij Phellon terecht. Hij schoot gelijk op het doel en helaas pakt de keeper weer de bal.
28ste minuut drie kansen voor RBC maar er werd niet gescoord.
28ste minuut Dani D brengt de stand naar 4-3 voor RBC en zo komt RBC voor het eerst op voorsprong tijdens deze wedstrijd.
28ste minuut gelijk na de aftrap komt Moc’17 gevaarlijk voor het doel van RBC. Zij kregen twee kansen. Allebei de keren stond Quinn op de goede plek en voorkomt doelpunten.
29ste minuut schoot Morris op het doel maar ging via de paal achter.
29ste minuut een kans voor Moc’17 maar Quinn stond er weer om de bal te pakken.
30ste minuut een uitstekende verdedigende actie van Phellon die de bal over de zijlijn kon schieten.
31ste minuut een goede actie van Dani D langs de zijlijn, schiet de bal in de kruising van het doel. Zo komt RBC op een 5-3.
32ste minuut onze keeper Quinn maakt een redding, de bal komt voor de voeten van Ray terecht en die kan nog maar net de bal wegschieten om een doelpunt te voorkomen.
34ste minuut komt RBC op een 6-3 door een eigen doelpunt van Moc’17.
35ste minuut een kans voor Morris die net naast het doel beland.
36ste minuut kon de keeper van Moc’17 redding brengen door een schot van Morris.
37ste minuut een schot van Dani D belandt in het doel en zo komt RBC op een prachtge voorsprong van 7-3.
38ste minuut een schot van Ray wordt net tegen gehouden door de keeper van Moc’17.
39ste minuut kwam Morris door een individuele actie vrij. Hij schiet op het doel maar de keeper van Moc’17 hield de bal tegen.
40ste minuut komt Moc’17 er nog gevaarlijk uit en schiet op het doel maar Quinn kon de bal pakken.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: M.O.C.‘17 mocht beginnen.

0-0 tegen de paal geschoten
Morris 0-0 schiet over het doel