Nieuwsbrief RBC VA #32 (2022-08)

23-02-2022

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF #32 (2022-08)

JAARGANG 13 SEIZOEN 2021 - 2022                                                                                                                                        


VAN DE REDACTIE

 

In allerijl is deze week gewerkt aan een nieuwe versie van de nieuwsbrief. We zijn natuurlijk benieuwd wat u van deze nieuwe vormgeving vindt. Reacties en input voor de volgende nieuwsbrief kunt u zoals altijd mailen aan nieuwsbrief@rbcvoetbal.nl. In verband met Carnaval is deze nieuwsbrief pas vandaag aan u verzonden. Vanaf volgende week kunt u de nieuwsbrief weer op zaterdagavond verwachten.


VAN DE VOORZITTER

Beste RBC-er,

Het was een week vol emoties. Het gaf me wel een goed gevoel te ervaren hoe groot de emotionele betrokkenheid van jullie bij RBC is. Dat gevoel van saamhorigheid moeten we zeker vasthouden en zal ertoe leiden dat we met elkaar de juiste stappen weten te zetten naar een goede toekomst. De eerste stappen van ons 1e elftal  in de competitie die onlangs weer hervat is geven in ieder geval de indicatie dat we er volop voor willen gaan.

Zoals in een eerder bericht al aangegeven is er een aantal onderwerpen benoemd in de informele bijeenkomst waar we als bestuur bij voorrang aandacht aan zouden moeten geven. Daar hebben we direct actie opgenomen. Hieronder het resultaat daarvan.

  1. Ik heb al aangegeven dat er een onderzoek wordt gestart naar het incident dat zich heeft voorgedaan binnen RBC;
  2. De vraag van een aantal vrijwilligers om te stoppen met het innen van contributie werd beantwoord door Hans met de mededeling dat hij op zoek zou gaan naar een sponsor die dat bedrag voor zijn rekening zou willen nemen. En dat is nu al gelukt. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen de kosten van deze contributie voor rekening komen van de sponsor die Hans hiervoor heeft gevonden;
  3. De vraag wat er nu gaat gebeuren met de Nieuwsbrief hoef ik niet meer te beantwoorden. Deze column is immers onderdeel van het format van de gemoderniseerde  Nieuwsbrief. Ik hoop dat iedereen deze aanpassing kan waarderen;
  4. We zijn druk bezig de VA te upgraden. We kunnen daar nu nog niet heel veel over kwijt, maar zullen dat uiteraard doen als het meer concrete vormen gaat krijgen;
  5. De O23 blijft zeker ook volgend jaar bestaan en er zullen nieuwe impulsen aan het team gegeven gaan worden.

Tot zover even de stappen die het bestuur deze week heeft gezet.

Binnenkort ontvang je nog informatie over de datum van de Algemene Leden Vergadering waarop we zoveel mogelijk leden graag weer terug zien.

Een heel fijn (carnavals)weekend toegewenst. Geniet ervan!

Met sportieve groeten

Ger Deleij
voorzitter@rbcvoetbal.nl


UITSLAGEN

23-02-2022: RBC JO9-2 - Royal Cappellen U8 (11-3)
23-02-2022: Westlandia JO18-1 - RBC JO18 (5-1)
24-02-2022: 19:45: Bavel 1 - RBC 1 (2-4)
24-02-2022: KFC Horendonk U17 - RBC JO17 (0-18)


PROGRAMMA

05-03-2022 - 10:15: Roosendaal JO11-1 - RBC JO11-1
06-03-2022 - 14:30: RBC 1 - Madese Boys 1


AGENDA

maandag 28 februari: geen training i.v.m. carnaval

dinsdag 1 maart: geen training i.v.m. carnaval

woensdag 2 maart 18:45 bijeenkomst teammanagers

Op 31 juli aanstaande bestaat RBC 110 jaar. In 1912 werd de club opgericht als Excelsior. Vanwege promoties moest de naam enkele keren veranderd worden omdat er in die klassen al verenigingen waren met dezelfde naam. Via Oranje Wit en V.V. Roosendaal werd in 1927 een fusie aangegaan met Roosendaalsche Boys en ging de club verder als Roosendaal Boys Combinatie: R.B.C. Vanwege het faillissement in 2011 en de doorstart op 2 december van dat jaar kon destijds het 100-jarig bestaan niet uitgebreid gevierd worden. Nu willen we de nieuwe mijlpaal vieren met een grootse reünie op zaterdag 11 juni. Noteer deze datum alvast in uw agenda. In de komende weken zullen we via de nieuwsbrief met nadere mededelingen komen. 


VERJAARDAGEN

01-03-2022 Assenberg, Richard (54)


Coneco b.v

Rene Denie

Woninginspect Praktijk voor psychologie Johan van Schaik

Baas makelaardij B.V

Dr. Charel Habets

M2iD

Kees Stadhouders

Opa en oma Goosens

Anonieme Fan

Opa van der Aart †

BVR groep

Corné Luykx

Luuk van der Weele


OPROEP


Deze toppers zoeken versterking! RBC zoekt mensen die op zaterdag tegenstanders, scheidrechters en scouts van BVO’s willen ontvangen. Momenteel zijn wij met 5 personen om dit te doen, maar het streven is om 8 personen te hebben. Met dit aantal mensen is de spreiding wat groter en hoeft het niet veel tijd te kosten.
Tevens zoeken wij vrijwilligers voor achter de bar en om te helpen bij de schoonmaakploeg. Aanmelden kan via een mail naar Noud Bominaar: n_bominaar@hotmail.com.