RBC Update, nummer 14

24-10-2013

2e jaargang, nummer 14

 

Beste RBC-er,

 

Radio 538 en ING gaan samen op zoek naar de Leukste Amateurclub van Nederland. Iedereen op de amateurclub deelt de liefde voor voetbal: speler, scheidsrechter, barman en supporter. Maar er is één club waar de liefde voor voetbal het beste tot zijn recht komt en met elkaar gedeeld wordt. Dát is de leukste amateurclub van Nederland. Clubs moeten zoveel mogelijk stemmen weten te verzamelen. De vier voetbalclubs met de meeste stemmen krijgen bezoek van 538-DJ Niek van der Bruggen en bondscoach Louis van Gaal. Zij kijken op welke amateurclub de liefde voor voetbal het grootst is. De leukste amateurclub van Nederland krijgt de kans om met € 20.000 de clubdroom waar te maken.

 

Wij hopen dat zo veel mogelijk mensen op RBC zullen stemmen. Want RBC is een unieke club! Een club die na 99 jaar failliet ging, maar op de dag dat de club 100 jaar gelden werd opgericht, alweer zijn 'eerste' wedstrijd speelde. Begonnen op het laagste niveau vecht RBC zich nu weer een weg omhoog. En welke amateurclub speelt er nu in een echt stadion? Een stadion met alleen maar overdekte zitplaatsen, waar je bovendien de wedstrijden gratis mag bezoeken. Met supporters die de club in de 4e klasse met evenveel enthousiasme steunen als jaren geleden in de eredivisie. Met een voetbalopleiding die na een jaar alweer klinkt als een klok. Deze unieke club verdient jouw steun!

 

Klik daarom hier om op RBC te stemmen. Laat ook al je huisgenoten hun stem uitbrengen. En wijs je vrienden, familieleden en collega's op deze verkiezing en vraag of zij ook op RBC willen stemmen. Gebruik facebook en twitter om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Dit kan tot 8 november. Laat heel Nederland weten dat RBC leeft!