RBC Update, nummer 2020-09

14-09-2020

 9e jaargang, nummer 2020-09

 

Beste RBC'er,

 

Momenteel zitten we middenin de poulefase van de districtsbekertoernooien. RBC heeft nog steeds kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Afgelopen zaterdag werd er weliswaar verloren, maar de oranjehemden hebben kwalificatie nog steeds in eigen hand. Bij een overwinning in de laatste poulewedstrijd zit RBC in de koker voor de loting. Ook de jeugd is druk aan het bekeren, maar een aantal teams zijn afgelopen zaterdag al met de competitie gestart. Commercieel gezien gaat het RBC momenteel uitstekend. In de afgelopen periode werd het RBC Netwerk met maar liefst acht nieuwe sponsoren verblijd. In deze RBC Update stellen we die uiteraard aan u voor.

 

 Van den Heuvel Automotive nieuwe sponsor RBC

 

 

 Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat de Roosendaalse onderneming Van den Heuvel Automotive bereid is gevonden om de club te gaan ondersteunen. Welkom bij het RBC netwerk!

 

Sinds de oprichting in 2003 is Van den Heuvel Automotive gestart met het verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en personenwagens in Roosendaal en omstreken. In de loop der jaren is Van den Heuvel Automotive onmisbaar geworden in West-Brabant. Zij onderscheiden zich door te voorzien in een belangrijke voorwaarde voor succes: mobiliteit. Een goed bedrijf is flexibel, mobiel en representatief op weg. Betrouwbaarheid en degelijkheid zijn de sleutelwoorden, waarmee zij u voorzien in al die mogelijkheden.

 

 Het bedrijf, 16.000 m2 groot, is gevestigd aan de Aanwas 35 te Roosendaal. Doordat zij alle merken leveren, kunnen zij u een onafhankelijk en objectief advies geven in het maken van de keuze van de juiste bedrijfswagen of personenwagen voor uw bedrijf.

 

Gaat het om reparatie, onderhoud, belettering, betimmering, het inbouwen van apparatuur of andere werkzaamheden? Zij regelen het snel en vakkundig in de goed geoliede werkplaats.

 

Bel naar Van den Heuvel Automotive als u pech heeft en zij zorgen dat u zo snel mogelijk ter plaatse wordt opgehaald. En uiteraard brengen zij direct gratis vervangend vervoer voor u mee.

 

Ga voor meer informatie naar www.vdheuvel.nl of bel 0165-555640.

 

Emeni Automatisering & Websites verlengt sponsorovereenkomst

 

 

Emeni Automatisering & Websites uit Roosendaal heeft haar sponsorovereenkomst met RBC verlengd. We zijn er bijzonder blij mee dat deze sponsor van het eerste uur besloten heeft zijn verbintenis met RBC te continuëren.

 

Al sinds 2013 verzorgt Emeni Automatisering & Websites voor RBC de website en diverse automatiseringsvraagstukken. We zijn dan ook zeer verheugd dat Emeni ook de komende 3 jaar weer aan het RBC Netwerk is verbonden.

 

Voor wie Emeni Automatisering & Websites niet kent: sinds 1998 bedienen zij zowel particuliere als zakelijke klanten in de wijde omgeving van Roosendaal. Zij onderscheiden zich van andere bedrijven door een klantvriendelijke, persoonlijke benadering. Service en kwaliteit staan voor Emeni Automatisering & Websites voorop!


U kunt bij hen terecht voor alles op het gebied van computers en automatisering. Van het bestellen van een cartridge voor uw printer tot het aanleggen en onderhouden van een volledig netwerk. Of wellicht bent u op zoek naar dé perfecte website die optimaal aansluit bij al uw wensen, ideeën en de behoeften van uw klanten. Ook dan zijn zij de juiste partij voor u. Klik hier voor meer informatie.

 

Webdesign, systeembeheer, sealerschap, hulp op afstand; Emeni Automatisering & Websites!

 

 Matchday !

 

 (Foto: Arthur Verbraak)

 

Matchday! Het was RBC v Oranje-Wit. De wedstrijd was matig, dus de mannen van Podcast de Luiten gingen maar een beetje een sfeerbeschrijving maken. Ze spraken met een hoop aanwezigen. Zo kwamen ze erachter dat de JO13 van Halsteren won, de Smalle Pijp zeker kan concurreren met Bas en Menno en dat de scheids uit Zwijndrecht kwam. Verder kwamen ze pardoes ook Arthur Verbraak en Ad Paantjens tegen. Uiteindelijk was het ondanks het resultaat een prima middag: het zonnetje scheen en we hoorden de R.B.C.-mars. Wat wil je nog meer? Klik hier om de podcast te beluisteren.

 

Note: we danken Stefan Brugmans voor goeie feedback! Die liet weten graag naar de podcast de luisteren, maar dat zijn trommelvliezen steeds bijna in twee scheurden bij de bumper die de podcast gebruikt ("RBC!!"). Volume is aangepast!

 

RBC verliest met duidelijke cijfers van Oranje Wit

 

(Foto: Arthur Verbraak)

 

RBC is er niet in geslaagd om zich na twee wedstrijden te plaatsen voor de knock out-fase in het bekertoernooi. Daarvoor was vanmiddag een overwinning nodig, maar Oranje Wit klaarde de klus in het eerste half uur van de eerste helft. Vier maal troffen zij doel. De Roosendaalse ploeg krijgt zaterdag een herkansing tegen SSV'65. Zij speelden gelijk tegen Wilhelmina'26: 2-2.

 

Bij RBC konden een aantal spelers niet aan de aftrap verschijnen. Imran Echambit, Soufian Charraoui en Carlos Ramos waren niet inzetbaar door blessures en een schorsing. Assad el Harti kwam er pas in de tweede helft in, ook Lars de Voogd begon vanaf de bank. Jaimy de Visser was weer voldoende hersteld van zijn kwetsuur om in ieder geval een helft te spelen.

 

RBC leek te beginnen met vier man achterin, maar Ricardo Mannie had duidelijk een opdracht gekregen  om mee naar voren te gaan. Daardoor was er veelvuldig een driemans-verdediging achterin zichtbaar. Uit het verleden was al meerdere malen gebleken dat er dan grote gaten achterin zouden kunnen ontstaan. Dat was nu ook weer het geval. Na drie minuten was het al raak. Een fout achterin werd meteen afgestraft. Oranje Wit tikte RBC vanaf het middenveld vaak simpel weg, al leek de situatie zich na ongeveer twintig minuten wat te stabiliseren. De Roosendalers kregen ook twee goede kansen, waar De Visser de grootste kreeg maar zijn poging richting de kruising werd gekeerd.

 

Daarna was het Oranje Wit dat even aanzette. Binnen een tijdsbestek van vier minuten was het drie keer raak. Na de drie treffers vlak achter elkaar bleef Oranje Wit simpel langs de  linies van de thuisploeg heen lopen. Het leverde enkele uitgespeelde kansen op, maar scoren deed de ploeg uit Dordrecht niet meer.

 

In de tweede helft werd de organisatie met 4-3-3 goed gezet. Daarnaast werden een aantal wissels toegepast om ook in de linies daarvoor wat stabieler te worden. De Voogd, El Harti en RBC JO19-speler Imad Bouda el Koubai kwamen erin. RBC was ook twee maal dichtbij een treffer. Eerst schoot Arif Akbas op de lat en na een goede voorzet van Bouda el Koubai kopte Issam Dahmani over. Ook El Harti liet zich gelden, hij schoot na een goedlopende aanval voorlangs. Een kwartier voor tijd schoot El Harti zijn naam wel op het scorebord, 1-4. Daarna kreeg Anwar Tarfit nog een uitgelezen mogelijkheid, maar hij vond de keeper op zijn weg.

 

Volgende week ontvangt RBC SSV'65. Die club speelde vandaag gelijk tegen Wilhelmina'26. Daardoor staat de Roosendaalse ploeg nog op de tweede plek, en ook die geeft recht op doorgang naar de knock out-fase.

 

RBC - Oranje Wit 1-4 (0-4)

 

Opstelling RBC: Matthias Deleij; Ricardo Mannie, Anass el Gamali, Gino Pieter, Arif Akbas; Issam Dahmani, Burhan Akbas (Lars de Voogd), Randy Elst (Abdelmojib Yachou); Tayeb Lakbir (Imad Bouda el Koubai), Jaimy de Visser (Assad el Harti), Anwar Tarfit

 

Scoreverloop: 3' Akin Arslan 0-1; 28' Pascal van der Kooij 0-2; 30' Ruben Retel 0-3; 32' Akin Arslan 0-4; 76' Assad el Harti 1-4

 

Scheidsrechter: Francisco Alvarez

 

Aantal toeschouwers: 132

 

Online registratie bij bezoek Herstaco Stadion

 

 

 

Vanaf afgelopen zaterdag kunt u zich online registreren bij binnenkomst in het Herstaco Stadion. Het registreren dient plaats te vinden vanwege de genomen corona maatregelen. In het stadion hangen posters met daarop een QR-code. Die kunt u scannen met uw smartphone, waarna u zichzelf online kunt registreren. Het is ook mogelijk om u zelf, thuis voor vertrek, te registreren via de website. Daarvoor klikt u hier. Voor de registratie dient u dan uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen. Ingevolge onze privacy policy worden uw gegevens na 14 dagen automatisch verwijderd.

 

 

 

 

Spike Technology Europe nieuwe sponsor RBC

 

 

 

Spike Technology Europe en RBC zijn een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC heet Spike Technology Europe dan ook van harte welkom bij het RBC Netwerk.

 

Spike Technology Europe is dé betrouwbare ICT-partner voor het bedrijfsleven in de Nederland en België. Klantgerichte service, flexibiliteit en innovatie staan bij hen voorop. Of het om managed services, online werkplekken, ICT-beheer, telefonie of de cloud gaat: doordat ze alle expertise in huis hebben, kunt u rekenen op 'one stop shopping' voor al uw ICT-vraagstukken.

 

Daarnaast is Spike Technology Europe gespecialiseerd in e-learning oplossingen en zijn zij distributeur en partner van diverse vooraanstaande producenten van e-learning software. Voor zowel learning management software (LMS) als content creator software kunt u bij hen terecht. Zij bieden u een uitgebreid pallet aan mogelijkheden.

 

Slimme ICT oplossingen nodig? Bel Spike Technology Europe (085 - 8884400), mail software@spike.nl of bezoek www.spike.nl.

 

SenL Security Solutions nieuwe sponsor

 

 

 Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft SenL Security Solutions uit Roosendaal.

 

 In iedere situatie en omgeving streven streven zij naar de beste oplossing tegen de scherpste prijs. Ze bieden hun klanten uiteenlopende beveiligingsmethodes in de breedste zin van het woord. Van standaard alarmsystemen tot aan het laten graven van een slot. Geen uitdaging gaat ze te ver. Ze leveren maatwerk in totaaloplossingen, waarbij beveiligingssystemen in goed overleg met de klant worden samengesteld. Uitgaande van zijn of haar wensen en behoeften en met inachtneming van alle risico's. Ze volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en spelen razendsnel in op nieuwe technieken en regelgeving. Ze werken daartoe met gekwalificeerd personeel dat gescreend is door het Ministerie van Justitie.

 

 Beveiliging, camerabewaking, inbraakbeveiliging, brandmeldinstalatie of toegangscontrole nodig? Neem contact op met SenL Security Solutions via 0165-563339, info@senlsecurity.nl of www.senlsecurity.nl.

 

SenL Security Solutions is dé specialist in beveiligingsoplossingen!

 

 RBC Netwerk verwelkomt CS Wonen

 

 

 

 RBC verwelkomt CS Wonen als nieuwe sponsor bij het RBC Netwerk.

 

 Huren, verhuren, beheer van onroerend goed of personeelshuisvesting, de werkwijze van CS Wonen is altijd hetzelfde, namelijk transparant en met korte lijnen. Met ruim 10 jaar aan ervaring in de regio West-Brabant zijn zij de aangewezen specialisten om u te helpen met het huren, verhuren of beheren van een woning in deze omgeving. Doordat ze met een klein team zijn, schakelen ze snel en kunnen ze flexibel zijn. Of het nu gaat om de huurwoning voor een stel dat voor het eerst gaat samenwonen, of het beheer van het onroerend goed van een ondernemer die professionele ondersteuning en complete ontzorging zoekt.

 

 CS Wonen staat voor u klaar en is onder andere te vinden in Roosendaal, Nispensestraat 72 of via www.cswonen.nl.

 

 TWB treedt toe tot RBC Netwerk

 

rn

 

Bijzonder blij zijn we met de toezegging van TWB om toe te treden tot het netwerk van RBC.

 

TWB, thuiszorg met aandacht, is een thuiszorgorganisatie die, diep geworteld en algemeen bekend in de regio, passende zorg en ondersteuning biedt zodat haar cliënten langer en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Dat is TWB Thuiszorg met Aandacht. Zij zijn dé specialist op het gebied van thuiszorg in West-Brabant. Al ruim 100 jaar verwelkomen mensen hen in huis, dag in dag uit. Met ruim 1800 medewerkers zijn ze letterlijk thuis in West-Brabant. Ze maken kennis met de naasten van hun cliënten, werken samen met onder andere huisartsen, andere zorgverleners en specialisten. De wijkverpleegkundigen zijn de schakel tussen haar cliënten, andere professionals en partners in de wijk. Zo kunnen ze vroegtijdig inspelen op signalen en zijn ze in staat direct de juiste zorg op de juiste plek te leveren. De cliënten van TWB bevinden zich in iedere kern en wijk van elke gemeente, en zij dus ook. Klik op de afbeelding om te zien hoe TWB u kan helpen.

 

Bijzonder aan de samenwerking tussen TWB en RBC is dat TWB haar cliënten, vaak RBC-fans, in staat zal stellen om thuiswedstrijden van RBC te bezoeken, een geweldig initiatief!

 

Corona protocol aangepast

 

rn

 

Naar aanleiding van de afgelopen twee weken opgedane ervaringen is het corona protocol, dat geldt bij wedstrijden en trainingen in het stadion, aangepast. Klik hier om het protocol te bekijken.

 

 

 

 

 

 RBC wekelijks op ZuidWest FM

 

 

Sinds 24 augustus komt er een wekelijks item over RBC in het radioprogramma ZuidWest Sport op de regionale zender ZuidWest FM. Elke maandag bespreekt Tim Theunisse het actuele nieuws over RBC tussen 19:00 en 20:00 uur.

 

ZuidWest FM is 24 uur per dag te beluisteren in de ether in Roosendaal via 107.1 FM, bij Ziggo op het digitale kanaal 915, bij KPN kanaal 1120 en Telfort, bij XS4ALL op het digitale kanaal 996.

 

Sponsorgroep RBC blijft groeien

 

 

 Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is Randstad Uitzendbureau toegetreden tot de sponsorgroep.

 

Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die éne nieuwe medewerker. Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

 

Randstad realiseert zich als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen ze door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar ze graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het Randstad een bestaan verschaft. Het is óók hun passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties. U vindt Randstad onder meer aan de Laan van België 59 in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

 

Nieuwe sponsor voor RBC

 

 

 

RBC kan weer een nieuwe sponsor toevoegen aan haar sponsorbestand. Twee weken geleden bereikte RBC een overeenkomst met Badkamer & Co uit Roosendaal.

 

Badkamer & Co: starten vanaf de basis, productkennis, specialisme, klant-is-koning-mentaliteit. In 2011 begonnen als groothandel/ importeur en enkel leverend aan de detaillist/ winkelier. Vanaf 2013 mooie producten voor een mooie prijs rechtsreeks aan de consument leveren. Geen uit de kluiten gewassen winstmarges, geen blablabla-verhalen.

 

"Waarom zo goedkoop?" Een vraag die ze regelmatig krijgen toegespeeld van groothandels, detaillisten en soms een enkele consument. "Waarom niet?" is dan het meest simpele antwoord. De filosofie van Badkamer & Co is dat iedereen recht heeft op een mooi bad of badmeubel. Vanzelfsprekend altijd met een hoge klantgerichtheid, vooruit- en meedenkend, vriendelijk, trots en behulpzaam. Simpele woorden die enorm belangrijk blijken te zijn. Klik hier voor meer informatie over Badkamer & Co.

 

Welkom bij RBC Badkamer & Co!

 

 Nieuwe hoofdsponsor RBC Voetbal Academie

 

 

Na de presentatie van een aantal nieuwe sponsoren is er wederom goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC heeft namelijk Hoppenbrouwers Techniek bereid gevonden om de Voetbal Academie van RBC als hoofdsponsor te ondersteunen. De naam van de nieuwe hoofdsponsor komt op de wedstrijdshirts van al onze jeugdteams.

 

Hoppenbrouwers Techniek is in ruim 100 jaar uitgegroeid van eenmanszaak in elektrotechnische werken in Brabant (1918) naar een technisch dienstverlener die werkzaam is in acht verschillende disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische– en werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, inspectie, beheer & onderhoud en service – in tal van markten. Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal is uw (lokale) installateur met de technische specialismes elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging en duurzame energie. In samenwerking met andere locaties kunnen zij u een totaaldienstenpakket aan bieden. Zij zijn altijd in de buurt om u te ontzorgen bij uw project of service- en onderhoudswerkzaamheden. Bij problemen aan uw installatie kunt u contact opnemen met hun 24 uurs storingsdienst via 0165-722710. Voor meer informatie over Hoppenbrouwers Techniek klikt u hier.

 

Dankzij Hoppenbrouwers Techniek kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voortzetten. RBC is trots en dankbaar met zulke betrokken sponsoren! Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.

 

Oranjehemden komen op het veld

 

 

 

"Oranjehemden komen op het veld". Twee afleveringen over een van de mooiste RBC-onderwerpen die er zijn: shirts!

 

In aflevering 1 spreken Floyd en Eric met Corné Veraart, teammanager en verzamelaar, over zijn uit de kluiten gewassen collectie hemden. Ook stuurden luisteraars Paul Hunold en Mike Nefs een geluidsfragment in over hun favoriete shirt. Tot slot reed Eric voor Jan L*l naar Amersfoort. Luister snel en hoor waarom!

 

In aflevering 2 gaat Floyd bij Eric thuis langs om over zijn collectie te praten en spreken we ook uitgebreid met René van de Klundert en Vincent Veldhuis. Allemaal aan elkaar gepraat vanaf het terras bij Hotel Tongerlo, in de Roosendaalse zomerzon.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen om de afleveringen te beluisteren.

 

   
 Deel 1  Deel 2