RBC Update, nummer 2020-03

01-03-2020

 9e jaargang, nummer 2020-03

 

Beste RBC'er,

 

 Door de stormen in de afgelopen periode en het carnaval is er in de stand in de Zondag 3e klasse A nog niks veranderd. SC Gastel en RBC zijn nog steeds de koplopers. Vandaag spelen beide ploegen tegen elkaar in het Herstaco Stadion. 

 

 De mannen van trainer-coach Koos Waslander, die ondanks carnaval gewoon hebben doorgetraind, hebben dus de mogelijkheid om de rood-zwarten op achterstand te zetten. Maar dat laatste kan SC Gastel andersom bij RBC natuurlijk ook. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een duel wat u niet mag missen. We roepen al onze supporters op om onze oranjehemden te komen steunen in dit belangrijke duel.

 

 De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Lennart Geertsen uit Best. Pupil van de Week is Alex Glerum van RBC JO11.

 

 De poorten van het Herstaco Stadion gaan open om 13:15 uur. Wedstrijdtickets voor de Oost- en Zuidtribune zijn voor € 3 verkrijgbaar aan de stadionkassa. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang. Tot vanmiddag, tot ziens bij RBC !

 

 

Hoe Kalsdonk en RBC elkaar verloren

 

 In de nieuwe aflevering van Podcast De Luiten deel 2 van het tweeluik over De Luiten, met stadshistoricus Jos Hopstaken. Wat betekende de opmars van RBC voor De Luiten en Kalsdonk en op wat voor manier waren die twee verweven? Wat was de functie van het stadion in de wijk? En waarom moest die mooie periode op Kalsdonk in vredesnaam toch eindigen?

 

Verder een mooie bijdrage van Danny Paantjens, die met een snik in zijn stem opbiecht dat hij aan de Borchwerf eigenlijk alleen heimwee heeft gehad naar De Luiten, een uitgebreide Postbus 1912, RBC dat grote Europese successen boekt en een update over het kijken van Excelsior - RBC in de nieuwe bioscoop. Klik op de afbeelding om de podcast te beluisteren.

 

 

 

 Jens van Opstal wint trainingsclinic met John de Wolf

 

 Jens van Opstal van JO9 heeft zoals bekend namens RBC verreweg de meeste loten (146) verkocht voor de Grote Clubactie. Dat heeft hem als beloning een compleet wedstrijdtenue van RBC opgeleverd. Maar hij won ook nog eens een clinic met oud Feyenoord-speler en huidig assistent trainer van Feyenoord John de Wolf. Hij mocht een vriendje meenemen en zijn teamgenoot Therno Bah was de gelukkige. Na afloop ontvingen ze naast een leuke goodiebag ook nog een oorkonde: Jouw inzet is goud waard. We hopen dat dit een stimulans is voor alle spelers om bij de volgende Grote Clubactie te proberen nog meer loten aan de man te brengen.

 

 

 Anwar Tarfit traint JO9

 

 De spelers van het eerste elftal hebben bij de start van het seizoen een jeugdteam toegewezen gekregen waarvan zij ambassadeur zijn. Dit houdt o.a. in dat ze trainingen geven en wedstrijden van hun team bezoeken. Anwar Tarfit heeft twee weken geleden een training verzorgd voor zijn team JO9. Spelers en ouders waren reuze enthousiast.

 

 

 Nieuwe sponsor RBC

 

 RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij. Dit keer is HK Solutions Group B.V. uit Roosendaal toegetreden tot onze sponsorgroep.

 

 Sinds augustus vorig jaar is HK Solutions Group B.V. gevestigd in de kantoortoren naast het Herstaco Stadion. Onze buurman is een uitzend- en organisatie-adviesbureau en houdt zich bezig met het werven en selecteren van personeel en het uitvoeren van projecten.

 

 Klik hier als je meer informatie wilt over HK Solutions Group B.V., want bij hen is jouw motivatie belangrijker dan je werkverleden!