RBC Update, nummer 2020-01

02-01-2020

 9e jaargang, nummer 2020-01

 

Beste RBC'er,

 

Dit is de eerste RBC Update van het nieuwe jaar. Inmiddels beginnen we aan de negende jaargang. We wensen u uiteraard nog alle goeds voor 2020 en hopen op een sportief en succesvol jaar voor onze mooie club!

 

Nieuwjaarsborrel op 10 januari

 

 

RBC nodigt u uit voor haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel op vrijdag 10 januari om 20:00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het supporterscafé van het Herstaco Stadion. We hopen daar met een gezellig samenzijn het nieuwe jaar in te luiden. We hopen zoveel mogelijk spelers, vrijwilligers, ouders en supporters te ontmoeten.

 

Voorafgaand aan de borrel is er een onderling toernooi voor de jeugd. Het toernooi begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20:00 uur.

 

 Laten we er met zijn allen een gezellige avond van maken!

 

Luister naar Podcast De Luiten

 

 

 

 In het nieuwe jaar start Podcast De Luiten. Vanaf 24 januari volgt er maandelijks een podcast met verhalen over RBC. Hoogtepunten, dieptepunten, alles komt aan bod: promoties, degradaties, de bekerfinale en het faillissement. Verteld door betrokkenen zelf, aan elkaar gepraat door de hosts Floyd Aanen en Eric Konings. Luister hier alvast naar de kick-off.

 

 RBC tijdens winterstop naar Utrechtse Heuvelrug

 

 

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft belegt RBC tijdens de winterstop een trainingskamp op de Utrechtse Heuvelrug.

 

Van 17 t/m 19 januari verblijft de selectie van trainer-coach Koos Waslander in Austerlitz. Tijdens het trainingskamp speelt RBC op zaterdag 18 januari een oefenwedstrijd tegen de Utrechtse zaterdag derdeklasser Hercules.

 

 JO9 en JO13-1 winnen Indoor Soccer Toernooi

 

   

 

 Zowel JO9 als JO13-1 wisten net voor Kerstmis het Indoor Soccer Toernooi van Voetbalschool TIC te winnen. In beide leeftijdscategoriën waren de teams van RBC te sterk voor de andere deelnemers. JO13-1 deed met twee teams mee en die eindigden op zowel plek 1 als 2.

 

Uitbreiding sponsorgroep

 

 

 RBC is bijzonder verheugd dat BUVA Homecare Systemen uit Barendrecht is toegetreden tot haar sponsorgroep.

 

 Met meer dan 70 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar in het dagelijks leven van bewoners op het gebied van duurzaam geproduceerde warmte, gezonde binnenlucht en veilig afgesloten ramen en deuren. BUVA Homecare Systemen staat voor zorgeloos wooncomfort met de gehele bouwketen voor ogen: van bewoner tot opdrachtgever. De BUVA homecare systemen zijn een verzameling BUVA producten die zodanig op elkaar zijn afgestemd, dat een optimale samenwerking ontstaat. Dit leidt tot een duurzame gezonde en veilige woonomgeving.

 

 Als u wilt weten wat BUVA Homecare Systemen voor u kan betekenen, kijk dan eens op hun website door hier te klikken.

 

 

 

 Met de Roosendaalse ondernemingen UR Consultant B.V. en Infra Solution B.V. sloot RBC een driejarige sponsorovereenkomst 

 

 UR Consultant B.V. is een erkend werkplekbeveiligingsbedrijf met niet alleen veel ervaring in de spoorbouw, maar ook veel in de civiele bouw. Enkele voorbeelden hiervan zijn de bouw en onderhoud van bruggen, tunnels, geluidsschermen, boringen, stations en alles wat daarbij komt kijken. Dit in de nabijheid van het ProRail-, HSL-, RET-, HTM-, GVB-, RTU- of RandstadRail spoor. UR Consultant B.V. kan adviseren en/of ondersteunen in het kader van de spoorwegveiligheid conform en in het kader van de wetgeving voor werken langs het spoor. Zij zorgen voor spoorwegveiligheid op maat voor een project binnen de gestelde normen en kaders. Daarnaast kunt u er terecht voor advies op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Klik hier voor meer informatie. 

 

Infra Solution B.V. verricht diverse uitvoeringsactiviteiten ten behoeve van railinfra- en infraprojecten. Daarnaast verleent Infra Solution B.V. ook adviesdiensten.

 

 Beide ondernemingen zijn gevestigd op industrieterrein Borchwerf.

 

 

 

 Ook Vermetten & Vogelaars Accountants & Adviseurs is toegetreden tot de sponsorgroep.

 

 Het team van Vermetten & Vogelaars bestaat uit gepassioneerde professionals. Zij ondersteunen mkb-ondernemers primair op het gebied van accountancy, belastingen en geven daarnaast bedrijfsadvies en managementondersteuning. Begin 2017 is Vermetten & Vogelaars opgericht door Stefan Vogelaars en John Vermetten. Stefan heeft ruime ervaring in de fiscale advisering, vanuit zijn arbeidsverleden bij diverse gerenommeerde kantoren. Vanuit het accountantskantoor in Roosendaal bedienen zij klanten in West-Brabant. Vermetten & Vogelaars biedt diensten aan op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, loonadministratie en HR-vraagstukken. Zij zijn ook gespecialiseerd in begeleiding en advisering van agrarische ondernemingen.

 

 Wilt u contact met Vermetten & Vogelaars? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Zij staan u graag te woord en ontvangen u voor een kop koffie en een persoonlijk kennismakingsgesprek. U vindt Vermetten & Vogelaars in het voormalige douanekantoor aan de Vughtstraat in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.