RBC Update, nummer 2019-04

03-04-2019

 8e jaargang, nummer 2019-04

 

 Beste RBC'er,

 

 Het voorjaar is inmiddels begonnen. En RBC leidt nog steeds de dans in de Zondag Derde Klasse A. De oranjehemden gaan aan kop met een voorsprong van zes punten op Roosendaal en hebben nog acht wedstrijden te gaan om die eerste plaats vast te houden. Verder is ook de revival van JO19 opvallend. De ploeg van trainer Jack Embregts werd tijdens de winterstop versterkt met drie spelers uit België en knokte zich inmiddels na vier overwinningen en een gelijkspel van onder de degradatiestreep naar de middenmoot van de Hoofdklasse. Ook heeft RBC nog twee teams die actief zijn in het bekertoernooi: JO11-1 en JO9. Beide teams hebben inmiddels de kwartfinale bereikt.

 

 Armand Musai opnieuw uitverkozen voor Albanië 

 

 

 Armand Musai van RBC JO15 is opnieuw geselecteerd door de Albanese voetbalbond FSHF. Musai is uitverkozen om met Albanië U16 deel te nemen aan een toernooi in Turkije.

 

 Het toernooi vindt plaats van 14 t/m 20 april. Musai moet zich op 11 april al melden voor een trainingskamp.

 

 Armand Musai werd vorig jaar november voor het eerst geselecteerd voor Albanië. Met Albanië U15 speelde hij twee oefenwedstrijden tegen Montenegro.

 

 RBC wenst hem veel succes!

 

 Jouw sportkleding en -materiaal is goud waard

 

 

 Stichting Paul zamelt eerste- en tweedehands sportkleren en sportmaterialen in voor minder bedeelde gezinnen.

 

 Help jij Stichting Paul mee met het inzamelen van zoveel mogelijk materiaal en kleding? Breng je oude kleding en materialen mee en stop ze in de witte zakken! Die staan van 4 t/m 11 april in het supporterscafé van het Herstaco Stadion.

 

 Samen zorgen we dat elk kind kan sporten!

 

 Henk Vos en RBC na dit seizoen uit elkaar

 

 

 

 RBC en trainer Henk Vos gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. Het aflopende contract met de oefenmeester uit Fijnaart wordt niet verlengd. Over de reden van dit besluit doet RBC geen mededelingen.

 

 RBC JO12 zoekt sponsoren

 

 

 

 Op 15 april 2019 reizen de jongens van RBC JO12 af naar Barcelona voor de Mediterranean International Cup. Een enorme kans, want aan het toernooi doen maar liefst 250 teams mee uit 40 landen. Om u een idee te geven van hun rivalen: zij zullen onder andere spelen tegen Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid en Paris St. Germain. Wij zijn hard op zoek naar sponsoren om deze jongensdroom waar te maken voor dit fantastische elftal.

 

 RBC is in aanloop naar het toernooi de trots van de stad. Logisch, want dit is een prachtige mogelijkheid voor de jongens om ervaring op te doen. Ook kunnen zij hiermee RBC positief op de kaart zetten. Tijdens het toernooi zullen de jongens hard aan de bak moeten: er wordt in verschillende poules gespeeld. Er zullen zelfs een paar wedstrijden live worden uitgezonden.

 

 Tot het zover is, moet er wel nog een hoop geld in worden gezameld. Het vervoer, verblijf en de kleding moeten namelijk betaald worden. Wij willen alle kinderen de kans geven om mee te gaan.

 

 RBC JO12 sponsoren? Het elftal, bestaande uit zestien ontzettend enthousiaste kinderen, zal in ruil hiervoor uw klusjes opknappen. Ze zijn absoluut niet beroerd om voor hun droom de handen uit de mouwen te steken. Als RBC JO12 sponsor steunt u dit geweldige team én worden uw karweitjes aangepakt door de jongens.

 

 Het elftal van RBC JO12 hoopt zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Daarom maakte Eyedetail voor dit talentvolle elftal een promotievideo. Met de video kunnen zij een groter publiek bereiken, onder andere op social media, en hopelijk genoeg geld inzamelen.

 

 Sponsor RBC JO12 worden? Neem contact op met Willemijn Casas: 06-21890566