RBC Update, nummer 2019-03

07-03-2019

 8e jaargang, nummer 2019-02

 

 Beste RBC'er,

 

 Komend weekend gaat de competitie weer verder na een week onderbreking vanwege carnaval. Het 1e elftal strijd nog steeds op twee fronten. In de competitie staat de ploeg bovenaan en heeft een voorsprong van zes punten op Roosendaal en zeven op HVV'24 dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. Aanstaande zondag wacht de mannen na de twee topduels tegen HVV'24 en Roosendaal wederom een lastige pot, een uitwedstrijd tegen Philippine, de nummer 4. Maar ook in het bekertoernooi is RBC nog niet uitgeschakeld. De foutief uitgevoerde strafschoppenserie tegen SSV'65 kwam landelijk in het nieuws. Het protest wat door het bestuur werd ingediend, werd door de KNVB toegewezen. Dat resulteert komende dinsdag in een nieuwe trip naar Goes om daar bij een 7-7 stand de sudden death te vervolgen. De winnaar van deze zenuwslopende reeks speelt in de kwartfinale thuis tegen 1e klasser Kloetinge.

 

 RBC zoekt spelers voor JO19 en JO17

 

 

 

 Voor volgend seizoen is bij RBC nog plaats voor spelers in de leeftijdscategorie JO19 en JO17. Om spelers de gelegenheid te geven zichzelf te presenteren, zal RBC instuiftrainingen gaan organiseren.

 

 Spelers die geboren zijn in 2001 of 2002 en interesse hebben om voor RBC JO19 te gaan spelen, of in 2003 of 2004 voor JO17, kunnen zich daarvoor aanmelden door een mail te sturen naar scouting@rbcvoetbal.nl. Vermeld daarin je naam, geboortedatum, adres, positie, huidige club en team. Na aanmelding ontvang je dan een uitnodiging met datum, tijd en locatie van de instuiftraining.

 

 Jens van Opstal verkocht meeste loten

 

 

 

Jens van Opstal van RBC JO9 heeft tijdens de Grote Clubactie de meeste loten verkocht voor RBC. Als beloning ontving deze topverkoper in de dop een compleet wedstrijdtenue. Jens proficiat en bedankt voor je inzet!