RBC Update, nummer 2018-08

01-10-2018

7e jaargang, nummer 2018-08

 

Beste RBC-er,

 

De competitie is alweer twee weken onderweg. RBC is gestart met een overwinning en een gelijkspel. In de openingswedstrijd werd VVR met 1-0 verslagen en gisteren werd 3-3 gelijk gespeeld bij HVV'24 (zie foto). Komend weekend staat de thuiswedstrijd tegen Terneuzen op het programma. We hopen u dan te mogen verwelkomen in het Herstaco Stadion. (FOTO: Arthur Verbraak)

 

 

Stadion Talentendag bij RBC

 

Op maandag 15 oktober is er de Stadion Talentendag. Dan zet RBC de stadionpoort open voor jongens uit de geboortejaren 2008 t/m 2012 die graag bij RBC zouden willen komen voetballen. Dit is het moment om je bij RBC in de kijker te spelen voor volgend seizoen.

 

De trainingen zijn van 10:30 tot 12:00 uur voor jongens geboren in 2011 of 2012 en van 13:30 uur tot 15:00 uur voor jongens geboren in 2008, 2009 of 2010. De talenten die mee willen doen, moeten zich om 10:00 uur of om 13:00 uur melden in het supporterscafé van het Herstaco Stadion. Aanmelden kan door hier te klikken.

 

Let op: als de link niet werkt, stuur dan een e-mail naar scouting@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je
- voor- en achternaam;
- adres, postcode en woonplaats;
- geboorteplaats en -datum;
- positie;
- huidige club.

 

 

CONNECTIS schenkt laptops

 

De Ridderkerkse business provider CONNECTIC heeft RBC twee laptops geschonken. Die zijn uiteraard met grote dankbaarheid ontvangen.

 

CONNECTIC is dé business provider op het gebied van internet, cloud, ICT, VOIP, mobile en support. Een business provider die zorgt voor totaaloplossingen, producten en diensten die uw bedrijfsproces vergemakkelijken en optimaliseren. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met uw eigen core business. Totaaloplossingen die voor uw organisatie vanzelfsprekend efficiënt en kostenbesparend zijn.

 

 

RBC tekent overeenkomst met Dotcomsport

 

Vorige week hebben RBC en Dotcomsport een samenwerkingsovereenkomst getekend en vond uitlevering plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub. De overeenkomst werd namens RBC ondertekend door Ardin van Nijnatten (coördinator spelervolgsysteem) en namens Dotcomsport door Jesse Oving. Dit betekent dat RBC de komende jaren gaat werken met het spelervolgsysteem Dotcomclub.

 

In het Herstaco Stadion werden de coördinatoren, trainers, studiebegeleiders en scouts geïnformeerd en geschoold.

 

Het spelervolgsysteem van Dotcomsport, waar ook een groot aantal jeugdopleidingen en -academies van betaald voetbalorganisaties en vele amateurverenigingen mee werken, is gebruiksvriendelijk. Het systeem is dé totaaloplossing voor voetbalorganisaties, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor heel de voetbalorganisatie. Na een heldere demonstratie van het spelervolgsysteem was de keuze voor RBC snel gemaakt.

 

Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie van RBC te ondersteunen. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbal academie en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

 

Ook dient het spelervolgsysteem als stabiel platform binnen RBC en zorgt het verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van onze voetballers. De webbased applicatie is, in combinatie met mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere trainer, coördinator en technisch management.

 

 

RBC loot Zundert voor de beker

 

De KNVB heeft de loting verricht voor de tweede ronde van de districtsbeker. Voor RBC rolde er een thuiswedstrijd uit tegen tweedeklasser Zundert.

 

Zundert was geplaatst in een poule waarvan de nummers 1 en 2 zich kwalificeerden voor de tweede ronde. Omdat Zundert onder andere gekoppeld was aan de plaatselijke concurrent en eersteklasser Moerse Boys, was de inschatting dat Zundert zich moest richten op de tweede plaats. Belangrijkste tegenstrever daarbij was het Dordtse EBOH. Omdat beide teams met een gelijk aantal punten en doelsaldo eindigden, diende een beslissingswedstrijd te worden afgewerkt. Die vond vorige week plaats in Klundert. De rood-zwarten wonnen met 3-0.

 

De wedstrijd tegen Zundert is op zondag 11 november in het Herstaco Stadion. Aanvang 14:30 uur.

 

 

RBC zoekt jeugdtrainer voor de onderbouw

 

Door omstandigheden is RBC voor haar voetbal academie naarstig op zoek naar een competente jeugdtrainer voor de onderbouw.

 

We zijn op zoek naar een trainer die in het bezit is van een diploma UEFA C jeugd of aan een opleiding voetbaltrainer gaat beginnen. Maar wat nog meer telt, is dat je affiniteit hebt met het jongere kind. Ben je een echte opleider, die oog heeft voor het individu en kan aansluiten bij de belevingswereld van deze leeftijdscategorie, dan ben jij de persoon die we zoeken.

 

Binnen onze academie ligt de focus op het ontwikkelen van het individu en werken we volgens een bepaalde structuur en organisatie om dit alles te bevorderen. We beschikken over kwalitatief goede teams, die drie keer per week trainen en op zaterdag hun wedstrijden spelen. De voetbal academie van RBC is door de KNVB regionaal gecertificeerd.

 

Denk je over de juiste eigenschappen en ambitie te beschikken en wil je in jezelf en in de jeugd van RBC investeren, dan is dit het juiste moment. Bij belangstelling kun je contact opnemen met Henk Vos, hoofd voetbal academie. Stuur hiervoor een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl. Een gesprek is onderdeel van de sollicitatieprocedure en mogelijk kan er ook gevraagd worden om een proeftraining te verzorgen.

 

 

Chocolade actie

 

Met de feestdagen in aantocht hebben wij een leuke chocoladeactie.

 

Met Frenky's Chocolate als leverancier wil RBC u graag de mogelíjkheid bieden om zijn overheerlijke chocoladeletters te verkopen aan vrienden, bekenden, kennissen, werknemers, relaties en/of buren. Tevens biedt Frenky's u de mogelijkheid om zelf een letter te kiezen. Wij hebben gekozen voor de letter R van RBC, maar indien u voor uw bedrijf graag een andere letter wil, is dit mogelijk. Tevens kunt u uw eigen logo er op laten maken. Kosten hiervan zijn € 25 bij afname van 30 stuks. Bij afname van 100 stuks is dit geheel gratis. Je betaalt alleen € 0,50 extra voor het logo op de letter.

 

De verkoopprijs van een chocoladeletter van 240 gram bedraagt per stuk € 5,40 (excl. logo), met logo € 5,90.

 

Dus draagt u RBC een warm hart toe en wil u iemand verrassen rnet zo'n overheerlijke chocoladeletter van Frenky's Chocolate, bestel dan bij ons chocoladeletter(s). U kunt ook nog kiezen of u melk, wit of pure chocoladeletters wilt, Door middel van deze chocoladeactie hopen wij weer één van onze doelstellingen te verwezenlijken. Alle chocolade van Frenky's Chocolate wordt gefabriceerd met chocolade van Callebaut uit België.

 

Heb je na deze informatie nog vragen of wil je bestellen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar secretaris@rbcvoetbal.nl.