RBC Update, nummer 11

23-08-2013

2e jaargang, nummer 11

 

Beste RBC-er,

 

Morgen, zaterdag 24 augustus, speelt RBC om 17.00 uur zijn eerste officiële wedstrijd in het Herstaco Stadion. Het is de eerste poulewedstrijd voor de 1e ronde van de districtsbeker. Tegenstander is Barça uit Breda.

 

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat RBC zijn laatste wedstrijd in het stadion speelde. Op die gedenkwaardige avond op 6 mei 2011 werd FC Dordrecht in een fantastische ambiance met 3-2 verslagen en voorkwam RBC op dat moment degradatie uit de Jupiler League. Sindsdien is er veel gebeurd en veranderd. Met veel pijn in het hart moest RBC uiteindelijk het stadion verlaten. Maar na de geweldige opvang door Rimboe en FC Moerstraten keert RBC, mede dankzij Paul Hermsen, weer terug op vertrouwde grond.

 

Bij het bezoek aan het Herstaco Stadion dient u met het volgende rekening te houden:

 

  •  Vanwege het evenement Kunst Onder 1 Dak kunt u niet gratis parkeren op het parkeerterrein bij het stadion. Bij het oprijden van het terrein dient u een parkeerkaart aan te schaffen. Deze kost € 2.

 

  •  Toegang tot het stadion is gratis. U kunt het stadion betreden via toegangspoort 1, dat is de poort op de hoek van de Voltaside en de Hoofdtribune. De Zuid- en Westtribune blijven gesloten voor het publiek. U kunt alleen plaatsnemen op de Voltaside en de Hoofdtribune. Op de Hoofdtribune is ook de bovenste ring (de rode stoelen) gesloten voor publiek. Tevens is het niet toegestaan zich tijdens de wedstrijd te begeven op de promenade tussen de Hoofdtribune en de dugouts. Ook de gang naar de kleedkamers onder de Hoofdtribune is verboden gebied.

 

Wij hopen dat zoveel mogelijk Roosendalers de weg naar RBC weer zullen weten te vinden en het Herstaco Stadion weer oranje-wit-blauw willen zien kleuren. De mannen van Erwin van der Woerdt zijn er klaar voor. U ook? Tot zaterdag, tot ziens bij RBC!