RBC Update, nummer 16

06-11-2013

2e jaargang, nummer 16

Beste RBC-er,

Zoals bekend heeft RBC zich ingeschreven voor de verkiezing van de Leukste Amateurclub van Nederland. De winnaar gaat met maar liefst € 20.000 aan de haal.

Met nog drie dagen te gaan, staat RBC inmiddels in de tussentijds gepubliceerde ranglijst bij de beste tien! Wij hopen dan ook dat zo veel mogelijk mensen nog op RBC zullen stemmen. Want RBC is een unieke club! Een club die na 99 jaar failliet ging, maar op de dag dat de club 100 jaar gelden werd opgericht, alweer zijn 'eerste' wedstrijd speelde. Begonnen op het laagste niveau vecht RBC zich nu weer een weg omhoog. En welke amateurclub speelt er nu in een echt stadion? Een stadion met alleen maar overdekte zitplaatsen, waar je bovendien de wedstrijden gratis kunt bezoeken. Met supporters die de club in de 4e klasse met evenveel enthousiasme steunen als jaren geleden in de eredivisie. Met een voetbalopleiding die na een jaar alweer klinkt als een klok. Deze unieke club verdient jouw steun!

Klik daarom hier om op RBC te stemmen. Laat ook al je huisgenoten hun stem uitbrengen. En wijs al je vrienden, familieleden en collega's op deze verkiezing en vraag of zij ook op RBC willen stemmen. Gebruik facebook en twitter om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Stemmen kan tot 8 november 12.00 uur. Laat heel Nederland weten dat RBC leeft!