PLUS Gommers nieuwe sponsor RBC

07-09-2013

 

RBC presenteert met trots Plus Gommers als nieuwe sponsor van RBC. Afgelopen vrijdag werd de sponsorovereenkomst door Rob Gommers (Directeur PLUS Gommers) en Joost van Oosterhout (bestuurslid algemene zaken RBC) ondertekend in het stadion. Voor Rob Gommers geen onbekende locatie. In het verleden was Rob Gommers al een zeer trouwe en loyale sponsor van RBC. Hij heeft de club jarenlang op diverse manieren ondersteund. Afgelopen maanden is er intensief gesproken over een nieuwe samenwerking, welke gisteren beklonken werd.

Dit seizoen zal PLUS Gommers boven het rugnummer te zien zijn op alle wedstrijdshirts van de teams van de RBC voetbalopleiding en uiteraard met enkele reclameborden in het stadion.

RBC ziet in de samenwerking met PLUS Gommers mogelijkheden voor met name de RBC achterban. Plus Gommers is een begrip in Roosendaal en RBC heeft een brede achterban welke terecht kan bij PLUS Gommers. RBC en PLUS Gommers zullen er alles aan doen iedereen te laten profiteren van deze samenwerking.

Bij PLUS Gommers kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In de winkel kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijprodukten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment.

Het PLUS team zorgt ervoor dat u als klant voor de volle honderd procent tevreden bent. Daarom staat het  team garant voor meer aandacht, meer voordeel, meer vers en meer duurzaam. Het team helpt u graag, geen vraag is hen te veel, geen moeite te groot. Natuurlijk kunt u voor veel meer services bij hen terecht. Bezoek de winkel en het team legt het graag uit. De prijzen bij PLUS zijn gegarandeerd scherp. Elke dag weer krijgt u voordeel met de scherpste aanbiedingen en unieke PLUS acties. Schrijf u in voor de PLUS nieuwsbrief of houdt uw brievenbus in de gaten voor de  folder.

De natuur en een positieve bijdrage leveren aan de samenleving is voor PLUS erg belangrijk. Bij PLUS zijn ze er dan ook trots op dat ze het grootste assortiment biologische producten hebben. PLUS verkoopt alleen Fairtrade bananen en streeft ernaar dat de vis die verkocht wordt, zo veel mogelijk duurzaam gevangen of gekweekt is.

En… PLUS heeft een groot assortiment eigen merk producten die met de grootste zorg voor u zijn samengesteld. Kortom, PLUS geeft meer en wij raden onze leden en supporters aan snel eens een bezoek te brengen aan PLUS Gommers, Dijkcentrum 24 te Roosendaal. Klik hier om de website van PLUS Gommers te bekijken.