RBC JO11 wint bizar ijsfestijn bij Alliance

12-11-2016

 

ROOSENDAAL - RBC JO11 ging vandaag op bezoek bij Alliance en won daar met 4-8. Een verslag van Pierre Koevoets:

RBC JO11 moest aantreden tegen de nummer laatst Alliance. Het vertrouwen was groot vanwege de stijgende lijn de laatste weken. Maar eerst moest er bij Alliance gewonnen worden. Echter dat bleek al snel een bizarre wending te krijgen.

Alliance zette goed druk op het spekgladde veld en dat resulteerde al heel snel in 1-0. RBC kwam nog niet in z'n spel. Ryan K. gaf een pass op Mohamed. Laatstgenoemde schoot op doel en via keeper en paal ging de bal erin, 1-1. Twana stond een keer rechtsachter, en hij speelde daar verdienstelijk. Een paar kansen voor beiden partijen, maar langzaam werd RBC wel de betere, ondanks toch veel onzorgvuldigheden. Romano werd aangespeeld, aarzelde niet en knalde hard op doel, 1-2 voor RBC. Een corner van Senne belandde bij Latif die genadeloos uithaalde en 1-3 noteerde. Een vrije trap op links vanaf 25 meter krulde Romano geweldig over de Alliance-doelman, 1-4, tevens ruststand.

Gelukkig scheen de zon een beetje, zodat het veld iets meer in het voordeel van RBC werd. Alliance bleef echter ook de 2e helft steeds wat kansjes cq. schoten op doel afvuren. Ryan B. hield er erg veel ballen geweldig uit (gelukkig)!  Een corner van Romano belandde bij Mohamed en deze trof doel, 1-5 voorsprong. Charaff was goed bezig op rechts, en kwam er paar keer goed overheen. Hij speelde tegen z'n oude club. Mohamed speelde perfect Ryan aan en hij schoot hard diagonaal binnen, 1-6. Jarno stond ook weer goed z'n mannetje. Aantal hele goeie slidings gemaakt! Ryan B. redde zelfs 2 keer in 5 seconden, en dus weer een tegendoelpunt voorkomen. Helaas even later toch 2-6. De goed spelende Cem haalde zelfs nog een inzet van de doellijn. Senne gaf een pass op Milan en deze tikte bal in het netje, 2-7.  Wederom deed Alliance iets terug, 3-7. Dylano schoot hard op de doelman, deze liet de bal los en Ryan K. schoot binnen, 3-8. Het laatste woord was aan de thuisploeg. Een schot wat keeper Ryan B. nog wel raakte viel toch in de hoek binnen, 4-8. Verder drie punten en weer door. Wel beiden teams oefenen op ingooien, want dat kon wel iets beter deze wedstrijd.