Ramon Krijnen naar NAC Breda

11-11-2016

 

ROOSENDAAL - Jeugdtrainer Ramon Krijnen vertrekt naar NAC Breda. Met ingang van 1 januari wordt hij daar trainer van JO11. Hij wordt opgevolgd door Harry Smit.

Niet alleen jeugdspelers van RBC genieten met regelmaat de belangstelling van andere clubs. Ook naar trainers wordt belangstellend gekeken en er komt wel eens een voorstel voor een jeugdtrainer van een club waar je eigenlijk geen nee tegen kan zeggen. Zo ook voor Ramon Krijnen, jeugdtrainer van RBC JO12 en speler van RBC 1.

NAC Breda is dringend op zoek naar een trainer voor hun JO11 en hebben hiervoor Ramon benaderd. Groot dilemma voor de twintigjarige, wat nu te doen? Hij heeft het ontzettend naar zijn zin met RBC JO12, een leuke groep en sportief gezien, draait het goed. Maar met ambities om het in de voetballerij als trainer te gaan maken, is dit wel een hele mooie opstap. Maar daarnaast wil hij RBC ook niet opzadelen met het probleem dat men dan een hoofdtrainer mist voor JO12.

Gelukkig is er een goede oplossing gevonden, en wel in Harry Smit. Harry zal per direct beginnen en de taken als trainer geleidelijk aan gaan overnemen. Ramon zal tot eind van dit jaar aanblijven. Harry Smit is 56 jaar en heeft ervaring als voetballer en trainer bij FC Drunen, RKDVC en Internos.

Hierdoor is de weg vrij voor Ramon Krijnen en RBC wenst hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging. Met Harry Smit als nieuwe trainer heeft RBC er alle vertrouwen in dat JO12 op dezelfde voet verder gaat zoals nu het geval is.