Kranig verweer RBC JO12 tegen NAC

05-10-2016

 

ROOSENDAAL - RBC JO12 speelde een oefenwedstrijd tegen NAC JO12. Hoewel de Bredanaars twee klassen hoger spelen, bood RBC JO12 kranig verweer. Tot de rust wisten de oranje-witten de achterstand tot 0-1 te beperken. In de tweede helft stelde NAC uiteindelijk orde op zaken: 1-6. Een verslag van Rob Schijvenaars:

Lang op gewacht door iedereen maar daar was hij dan, de wedstrijd van onze jongens tegen NAC JO12. Zowel voor ouders als spelers een beladen wedstrijd omdat er veel bekenden van elkaar in beide teams spelen.

De 1e helft was een genot om naar te kijken, strijd, passie en de wil om te winnen was bij iedereen aanwezig. Balbezit was zelfs 70% voor RBC. Door een vroege goal van NAC, die in dat stadium onverdiend was en eigenlijk afgekeurd had moeten worden (handsbal) kwam RBC op achterstand: 0-1. Na deze goal kwam er nog meer emotie los bij RBC en had Nizar nog een goede kans om de 1-1 binnen te schieten. Vol trots konden de jongens en de trainer de rust in.

NAC moest van deze 1e helft erg geschrokken zijn en kwam met een andere instelling de kleedkamer uit. Ook RBC kwam anders uit de kleedkamer en stond al snel met 0-4 achter. Echter door een fraaie assist van Yousri op Alban maakte laatsgenoemde het keurig af en stond er 1-4 op het scorebord. Helaas viel daarna snel weer de 5 en 6-1.

Al met al mogen we trots zijn op onze jongens op basis van de 1e helft. Hier hebben ze laten zien dat de vele trainingen en inspanningen van onze trainer Ramon Krijnen niet voor niks zijn geweest. Vol spanning nu uitkijken naar de competitiewedstrijd van a.s. zaterdag tegen Unitas '30. Bedankt ook iedereen voor het mogelijk maken van de lekkernijen!