RBC gestart met uitgifte certificaten

30-09-2016

 

ROOSENDAAL - RBC is gestart met de uitgifte van certificaten.

Sinds de doorstart van RBC in 2011 werkt de club aan haar wederopbouw en groeit de club gestaag. RBC is inmiddels door de KNVB als enige club in Zuid Nederland gecertificeerd als Regionale Jeugdopleiding, heeft een officieel partnerschap met de Feyenoord Academy en tekende onlangs een contract met LOOT-school ’t Rijks in Bergen op Zoom. Uiteraard is voor het continueren van die groei geld nodig. 

Ten behoeve van onder andere de continu verbetering van de RBC Voetbal Academie, het in orde houden van de trainingslocaties en de aanschaf van materialen, heeft RBC een dringende behoefte aan liquide middelen. RBC tracht die voor een deel te vinden door bij leden en belangstellenden een lening te plaatsen door middel van het uitgeven van certificaten in de periode van 1 oktober 2016 t/m 31 maart 2017. De certificaten hebben een nominale waarde van € 50, € 100 of € 250. Over het bedrag van een certificaat wordt een rente vergoed van 3% per jaar. Deze wordt uitgekeerd bij aflossing van de uitgelote certificaten. Vanaf het jaar 2018 zal jaarlijks 10% van de certificaten worden uitgeloot ter aflossing van de lening. De terugbetaling van de certificaten is vastgelegd in het reglement van uitgifte dat verstrekt wordt bij de certificaten.

Als koper van certificaten draagt u er aan bij dat een vereniging met een groot verleden ook kan werken aan een grote toekomst. Indien u interesse heeft en RBC wilt steunen, vul dan het inschrijfformulier in en mail dat naar penningmeester@rbcvoetbal.nl. Er liggen ook inschrijfformulieren in het supporterscafé van het Herstaco Stadion.

RBC dankt u bij voorbaat voor uw steun. Samen maken we RBC sterk!