RBC JO19 pakt punt van koploper

24-09-2016

ROOSENDAAL - RBC JO19 pakte vandaag een punt tegen de koploper. In het Herstaco Stadion eindigde de wedstrijd tegen Kloetinge JO19 in 1-1.

RBC kwam al snel op een 1-0 voorsprong door Amin Auolad Ali en trok het initiatief naar zich toe. Pas halverwege de eerste helft wist de koploper zich aan de houdgreep van de oranje-witten te ontworstelen. Dat resulteerde in de gelijkmaker vlak na rust. Tegen het eind van de wedstrijd drong Kloetinge steeds meer aan, maar de Roosendaalse defensie hield stand. Door het gelijkspel staat RBC nu op de vijfde plaats. Kloetinge zag zijn koppositie ingenomen worden door SC 't Zand JO19.

Fotograaf Frans Peeters maakte vandaag een reportage van deze wedstrijd. Klik hier voor alle foto's.