RBC JO10 komt lengte tekort

10-09-2016

ROOSENDAAL - RBC JO10 kwam in de tweede poulewedstrijd voor de beker duidelijk lengte te kort tegen de 1 jaar oudere tegenstanders van DVO '60 JO11: 7-0. Een verslag van Charel Habets:

Vooraf gaven de trainer Jovanni van Nijnatten en zijn assistent Richard Schravemade uitleg (zie foto), maar de boys kwamen al snel op achterstand. In de 1e minuut: aanval op rechts door DVO '60 JO11 en 1-0. In de 5e minuut: 2-0. In de 13e minuut: 3-0. De boys werden afgetroefd op snelheid. En hun eigen aanvalsdrift zorgde voor een gatenkaas in de verdediging. In de 15e minuut werd een penalty benut en het werd 4-0 voor DVO '60. Passes liepen niet en bij het man tegen man sprintduel werden onze jongens eruit gelopen.

Na de pauze bleef DVO '60 het beter spel houden waardoor in de 35e minuut de stand  5-0 werd. In de 47e minuut: 6-0. In de 49e minuut: 7-0. Tot de laatste minuut werden de boys op de proef gesteld door een tegenstander, die vandaag te moeilijk was.

Zelfs de penalty’s werden niet met zelfvertrouwen genomen en daarin moesten wij vandaag in DVO '60 ook de meerdere in herkennen. Zes keer schoten de spelers van DVO '60 raak en wij slechts 2 keer. Voor de trainer oefenstof genoeg voor de komende periode.

Shendell begon in de eerste helft als keeper en Finn was de tweede helft aan de beurt. De eerste helft werd gestart met Mohamed, Mike, Samir achterin en Johan, Damian en Anouar in de aanval. Luque, Jordan en Marko waren reserve en Floris was geblesseerd.