Bekerseizoen voor RBC JO10 begonnen

08-09-2016

ROOSENDAAL - Het bekerseizoen is gisteren goed begonnen voor RBC J010. In het Herstaco Stadion werd SC Gastel JO10 met 6-0 verslagen. Een verslag van Charel Habets:

Onder leiding van scheidsrechter Roy de Keizer werd de eerste wedstrijd in het bekerprogramma goed begonnen door onze boys van RBC J010 met een 6-0 overwinning tegen SC Gastel J010. Hier een verslag in minuten.

In de 7e minuut scoort Mike de 1-0 als hij de bal ontvangt na een aanval via Luque. Even later in de 9e minuut scoort Johan zijn eerste goal. Later blijkt dit de eerste te zijn van een hattrick. RBC J010 begint dus goed met aanvallend voetbal, maar SC Gastel probeert ook goed vooruit te spelen, maar stuit steeds op de verdediging van de boys, die goed ingrijpen. 13e minuut: drinkpauze. In de 16e minuut maakt Johan de 3-0 en in de 20e minuut krijgt Johan de bal via Jordan, maar zijn schot komt de keeper tegen. Voor de rust komt SC Gastel nog dicht bij de goal, maar Shendell duikt als een rugbyer op de bal. Na rust in de 26e minuut heeft Finn een mooie redding als er een afstandschot op doel wordt geschoten. In de 33e minuut schiet Anouar aan de andere kant van buiten de 16 op doel en maakt de 4-0. Johan maakt in de 43e minuut zijn hattrick vol: 5-0 en even later in de 46e minuut geeft hij een assist op Damian, die zijn eerste goal in het nieuwe seizoen maakt: 6-0. En dat wordt ook de eindstand. Alle spelers zijn moe na het harde werken en iedereen krijgt speelminuten: Samir, Jordan, Luque, Shendell, Anouar, Johan, Floris, Finn, Mike, Damian, Marko en Mohamed gaan vol plezier het applaus van het publiek ophalen.