PLUS Gommers wedstrijdsponsor bij RBC - Achtmaal

16-02-2017

 

ROOSENDAAL - PLUS Gommers is zondag wedstrijdsponsor bij de wedstrijd tussen RBC en Achtmaal.

PLUS Gommers is een zeer trouwe en loyale sponsor van RBC. Reeds in 2004 was PLUS Gommers mouw- en broeksponsor van het 1e elftal. In 2009 werd PLUS Gommers hoofdsponsor van de voetbalopleiding en in het laatste jaar van de betaald voetbal periode hoofdsponsor van RBC Roosendaal. Sinds 2013 is PLUS Gommers hoofdsponsor van de RBC Voetbal Academie en is de naam en het logo te zien op alle wedstrijdshirts van de teams van de RBC Voetbal Academie en uiteraard op enkele reclameborden in het stadion.

PLUS Gommers wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Het deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen. U vindt bij PLUS Gommers onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Ze hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. PLUS Gommers werkt continu aan de verbetering en uitbreiding van het gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.

Kortom, PLUS Gommers geeft meer en wij raden onze leden en supporters aan snel eens een bezoek te brengen aan PLUS Gommers, Dijkcentrum 24 te Roosendaal. Klik hier om de website van PLUS Gommers te bekijken.