RBC - Oranje Blauw '14 gestaakt bij 9-0

28-08-2016

ROOSENDAAL - Het bekerduel tussen RBC en Oranje Blauw '14 is bij een ruststand van 9-0 gestaakt. De club uit Heijningen gaf in de rust aan de wedstrijd niet meer uit te willen spelen.

RBC had geen kind aan Oranje Blauw '14. De Roosendaalse ploeg was heer en meester. Zo kon bijvoorbeeld linksback Ramon Krijnen vanaf eigen helft alleen op de keeper aflopen en de 5-0 aantekenen zonder dat er ingegrepen werd. In het doel bij RBC stond RBC JO17-doelman Youri van Ham, die slechts een keer bij een vrije trap handelend moest optreden.

Vlak voor rust ging het hard en stond RBC, dat aantrad zonder topscorer Kevin van Andel, binnen een mum van tijd met 9-0 voor. Grigor Sahakjan liet, net als afgelopen dinsdag, weer enkele fraaie acties zien. Hij kwam zelf ook drie maal op het scorebord.

Omdat de tweede helft niet meer van start ging, werd er door trainer-coach Danny Mathijssen een training ingelast. (Foto: Arthur Verbraak)

RBC - Oranje Blauw '14 9-0 (gestaakt na eerste helft)

Opstelling RBC: Youri van Ham; Mike Schalk, Gino Pieter, Joey Tak, Ramon Krijnen; Lars de Voogd, Skender Memisi, Grigor Sahakjan; Jovanni van Nijnatten, Mamadi Sidibe, Anwar Tarfit

Scoreverloop: 1-0 Lars de Voogd, 2-0 Jovanni van Nijnatten, 3-0 Grigor Sahakjan, 4-0 Jovanni van Nijnatten, 5-0 Ramon Krijnen, 6-0 Anwar Tarfit, 7-0 Grigor Sahakjan, 8-0 Grigor Sahakjan, 9-0 Jovanni van Nijnatten

Scheidsrechter: P. de Lang