Adopteer een jeugdspeler

04-07-2016

 

ROOSENDAAL - RBC kent al vele jaren de sponsoring via het Talenten Adoptie Plan. De opzet van het Talenten Adoptieplan is personen en bedrijven de kans te geven op een kleine schaal  een of meerdere spelers van de RBC voetbal academie te “adopteren”. Het Talenten Adoptieplan moet mensen, die niet in de gelegenheid zijn om grote bedragen in de club te investeren, in staat stellen om toch “iets” voor RBC te doen.

Een speler kan door meerdere sponsoren geadopteerd worden en een persoon of bedrijf mag meerdere spelers sponsoren. Personen storten dan € 60 en bedrijven € 180 (dit is inclusief € 31,24 BTW) per speler.

Wij, van onze kant, zijn blij met de extra inkomsten die we via het Talenten Adoptieplan zullen ontvangen. Het geld dat door personen en bedrijven gestort wordt op de rekening van RBC komt ten goede aan RBC en daardoor indirect aan de spelers van de voetbal academie. Bovendien ontvangen de ouders/verzorgers 25% van het genoemde bedrag terug in mindering op de door hen te betalen opleidingskosten.

Zodra we uw gegevens aan de hand van het door u ingevulde aanmeldingsformulier  ter beschikking hebben, zal ons administratiekantoor u een factuur toe sturen. Er zijn aparte aanmeldingsformulieren voor particulieren en bedrijven/ZZP-ers.

Wat krijgt u hiervoor terug?    

  • Naamsvermelding bij de foto van de betreffende speler(s) op de “Wall of Future”. Op deze Wall - die permanent in het supporterscafé hangt - zijn de foto’s van alle spelers bevestigd, met vermelding van de spelersnaam en de adoptiesponsor(en).
  • Naamsvermelding bij de foto van de door u gesponsorde speler in de infogids van de voetbal academie; tevens naamsvermelding in de overzichtslijst van alle sponsoren van het Talenten Adoptieplan in deze gids.

Bovenstaande kan alleen gerealiseerd worden indien uw aanmelding uiterlijk 15 augustus 2016 door ons is ontvangen.

  • Naamsvermelding op de website van RBC op de pagina van de betreffende speler(s) met (indien u dat wenst) een link naar uw eigen website.
  • Naamsvermelding op wedstrijddagen op tv-scherm in het supporterscafé.
  • Wekelijkse vermelding in een overzichtslijst in de digitale nieuwsbrief van de RBC voetbal academie.
  • U zult worden uitgenodigd op de sponsoravond van RBC waar u kennis kunt maken met overige sponsoren en er een presentatie gegeven zal worden over de RBC voetbal academie.
  • U ontvangt een foto van de speler met naamsvermelding.

Wij danken u bij voorbaat voor uw sponsorbijdrage!