Eerste finalewedstrijd in Bavel

28-05-2016

 

ROOSENDAAL - RBC gaat met Bavel de strijd aan voor een plek in de 3e klasse. In twee wedstrijden gaan beide clubs bepalen wie de sterkste is. De eerste finalewedstrijd is in Bavel.

Bavel is dit seizoen als elfde geëindigd in de 3e klasse B en daarom veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. RBC mag als winnaar van de derde periode in de 4e klasse B proberen om de 3e klasse te bereiken.

Bavel is voor RBC geen onbekende. In het seizoen 2013 - 2014 speelden beide clubs in de 4e klasse D. Bavel werd dat seizoen kampioen en speelt sindsdien in de 3e klasse. In Bavel wonnen de groen witten met 6-1, in Roosendaal won RBC met 2-1.

De oranje witte brigade van Danny Mathijssen steekt momenteel in een prima vorm. Clinge werd met 2-0 en 8-2 probleemloos aan de kant geschoven. Papito Puriël, Danny Verstijlen en Kevin van Andel zijn zondag gewoon inzetbaar. Daarnaast keert ook Tim Egglij terug van een schorsing.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Uitterhoeve. Hij wordt geassisteerd door de heren Michielsen en Larijn. De aftrap in Bavel is om 14.30 uur.