RBC gaat voor laatste strohalm

29-04-2016

 

ROOSENDAAL - De strijd om het kampioenschap nadert zijn ontknoping. De achterstand van RBC op koploper Victoria '03 bedraagt zeven punten. Met nog drie wedstrijden te spelen, gaat RBC toch voor de laatste strohalm. Daarvoor is een overwinning op de koploper noodzakelijk. Maar ook dan heeft RBC het nog niet in eigen hand. Bij een eventuele overwinning blijven de Roosendalers toch afhankelijk van de resultaten van Victoria '03 en SC Gastel.

Ook al zal een overwinning op Victoria '03 mogelijk niet voldoende zijn voor de titel, het zal wel het vertrouwen van de ploeg een enorme boost geven voor als straks de nacompetitie gaat beginnen, het toetje waarvoor RBC zich inmiddels heeft geplaatst. Toch zal het geen makkelijke klus worden om Victoria '03 een nederlaag toe te brengen. De Oudenboschenaren zijn immers nog steeds ongeslagen. In de uitwedstrijd werd het 1-1. RBC begint zondag met een vrijwel geheel fitte selectie aan deze belangrijke wedstrijd. Alleen Deion Goveia ontbreekt vanwege een blessure.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Bennacer. De aftrap in het Herstaco Stadion is om 14.30 uur. Tickets kosten € 3 en zijn verkrijgbaar aan de kassa. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang.

Wedstrijdsponsoren zijn Stukadoorsbedrijf Van Baal uit Rijsbergen en Coppens Uitvaartzorg uit Wouw.