Jeugd RBC en SVC steunen Stichting Koentje

16-04-2016

 

ROOSENDAAL - Zondag 10 april speelde RBC U10 een wedstrijd tegen SVC E1 in het Herstaco Stadion voor Stichting Koentje. De wedstrijd werd gewonnen door RBC, maar belangrijker is dat deze jongens van RBC en SVC, op jonge leeftijd, stil wilden staan bij wat Koen Loonen is overkomen.

Een jongen van 19 jaar die sind juni 2015 vecht tegen neuroblastoom kanker. Dit is een zeer agressieve vorm van kinderkanker, welke in eerste instantie enkel in Amerika behandeld kon worden. Maar sinds kort kan naar alle waarschijnlijkheid de behandeling ook plaats vinden in Nederland. Deze situatie is ook voor de ouders, familie en het bestuur van Stichting Koentje een onverwachte wending. De statuten van Stichting Koentje voorzien in een goede bestemming voor het ingezamelde geld. Stichting Koentje zal blijven bestaan. Het ingezamelde geld zal worden besteed aan de bijkomende kosten van de behandeling van Koen en voor verdere onderzoeken naar neuroblastoom door Villa Joep en Stichting Jayden. Verder zal er een bijdrage worden gedaan aan de genezing van kinderen met dezelfde ziekte als Koen. Hiermee is Koen onbedoeld een boegbeeld geworden van kinderen welke ook deze verschrikkelijke vorm van kanker hebben.

Door middel van sponsoring van ouders, opa's, oma's, ooms, tantes en anderen met het hart op de juiste plaats, is er een bedrag opgehaald van € 252,55, welke dus zonder twijfel goed terecht gaat komen. Voor meer informatie zie www.stichtingkoentje.nl