RBC op zoek naar eerherstel

09-04-2016

 

ROOSENDAAL - RBC gaat zondag op zoek naar eerherstel na het puntverlies van afgelopen zondag. Tegenstander is dan SVC.

Terwijl RBC punten morstte tegen BVV '63, verloor datzelfde SVC met 0-3 van Victoria '03. Toch is SVC geen gemakkelijke tegenstander, vindt ook hoofdtrainer Martijn van Galen. Daarnaast blijft de coach positief over de kansen van RBC: "Zondag moeten we ons tegen een lastige tegenstander zien te herpakken. Het gelijkspel tegen BVV voelde als een nederlaag. Ook al hebben we als team vorige week niet goed gespeeld, we moeten niet in paniek raken. Promotie is nog steeds mogelijk. De grote achterstand op Victoria hebben we de eerste vier wedstrijden opgelopen, niet afgelopen zondag."

Van Galen zag zich deze week wel geconfronteerd met twee blessures: "Zondag missen we sowieso Danny Verstijlen. Die heeft dinsdag zijn kniebanden opgerekt. Dus dat wordt enkele weken absentie. Ook Lars de Voogd heeft een blessure, maar ik verwacht en hoop dat hij zondag gewoon speelt."

De aftrap in het Herstaco Stadion is om 14.30 uur. De leiding is in handen van scheidsrechter Van den Bemt. Voorafgaand aan de wedstrijd speelt RBC U10 tegen SVC E1. Deze voorwedstrijd begint om 12.45 uur.

Historie    
2012-2013 5e klasse C RBC - SVC  3-1
2014-2015 4e klasse B RBC - SVC  4-0