Huldiging RBC U13 op Sportgala

18-03-2016

 

ROOSENDAAL - RBC U13 van vorig seizoen zal vanavond op het Sportgala gehuldigd gaan worden vanwege het toen behaalde kampioenschap van de 2e divisie en het veroveren van de districtsbeker.

Op 2 mei 2015 werd RBC U13 kampioen van de 2e divisie C. Door bij Willem II VA D2 met 0-1 te winnen, werden de jongens van trainer Dogan Kocabaspinar onbereikbaar voor concurrent Nuenen D1. Op 6 juni 2015 won RBC U13 de districtsbeker. De oranje witten hadden Theole D1 als tegenstander, maar hadden niet veel moeite met de Hoofdklasser uit Tiel. In Nieuwendijk won de ploeg met 5-0.

Op de foto het team wat de dubbel pakte. Op de achterste rij v.l.n.r.: Rochdi Abidi (assistent scheidsrechter), Bas Moelands, Riyad Khidar, Floran Sloof, Hisham Khidar (assistent scheidsrechter), Youp Heeffer, Geovanni Leander, François Moelands (teammanager), Terence van der Gijze, Ihab el Hamdaoui, Edwin Spitters (tutor), Samir Sanchez Perez, Cisco Groenewegen en Dogan Kocabaspinar (trainer). Op de voorste rij v.l.n.r.: Ayman Abidi, Sven Broekman, Sem Terlouw, Milan Oostenrijk, Walid el Moussaoui en Jelte Pal.

Het Sportgala vindt plaats in schouwburg De Kring. De deuren gaan om 19.00 uur open. Van 19.30 tot 20.45 uur worden alle kampioenen gehuldigd in de kleine zaal. RBC zal zich presenteren in de foyer via een stand en er wordt een promotiefilmpje vertoond. Hiervoor zijn vorige week o.a. via een drone opnames gemaakt van de thuiswedstrijd van U14 (waarin het gros van de spelers van U13 van het vorige seizoen nu spelen). Iedereen is van harte welkom om de huldiging bij te wonen.