Supportersvereniging en RBC samen in actie voor clubkas

05-04-2016

 

ROOSENDAAL - De supportersvereniging en RBC zullen morgen weer een belactie voor de VriendenLoterij organiseren. RBC en de supportersvereniging komen dan weer in actie om samen geld op te halen voor de clubkas. Wij doen dan mee aan een landelijke belactie van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij geeft clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier een financieel steuntje in de rug.

Leden van de Supportersvereniging en RBC zullen andere clubleden en hun aanhang bellen met de vraag mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van RBC. Als 30 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor de club meespelen, dan levert dit de clubkas 2.715 euro op. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld) prijzen.

U kunt morgen tussen 19:15 en 21:45 uur een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor RBC. Hoe meer loten we verkopen, des te beter voor de clubkas van RBC. Houd morgen dus uw telefoon in de gaten!

Mocht u al mee spelen met deze loterij, kunt u de vereniging/organisatie/club aan wie de helft van de inleg ten goede komt, laten omzetten naar RBC. Zou u ooit willen stoppen, om welke reden dan ook, dan is dat heel gemakkelijk. U kunt op elk gewenst moment uw deelname telefonisch beëindigen. Er zit geen opzegperiode aan vast.

Wij zijn er ons van bewust dat we pas geleden ook zo'n actie gedaan hebben. Deze actie was een groot succes en we zijn blij met de steun die onze leden ons geven. We begrijpen ook dat u niet zit te wachten weer gebeld te worden door ons. Maar door deel te nemen aan deze landelijke actie krijgen we een mooie bonus, welke goed gebruikt kan worden door de club. Wij zouden u willen vragen of u misschien nog mensen kent die al meespelen en hun loten zouden willen omzetten naar de club of familie die eventueel mee zou willen spelen. Wij zullen dan deze mensen in de aankomende belronde proberen te bellen, zodat we geen twee keer mensen hoeven lastig te vallen.

Om alles zo overzichtelijk mogelijk te houden willen wij u vragen de gegevens van personen die u opgeeft door te mailen naar secretaris@rbcvoetbal.nl.

Wij zoeken voor deze avond nog enkele vrijwilligers die zich willen inzetten en meehelpen met het bellen. De VriendenLoterij beloont de vrijwilligers door ze 3 maanden gratis mee te laten spelen in de loterij. Deze loten stoppen automatisch en zijn geheel kosteloos. Interesse? Graag aanmelden via een mail naar penningmeester@rbcvoetbal.nl. U wordt dan verzocht om morgen om 18:45 uur aanwezig te zijn in het supporterscafé.

Wij hopen op jullie medewerking en wederom op een succesvolle avond.