RBC is weer thuis!

12-08-2013

Na ruim twee jaar is het dan zo ver: RBC is weer thuis! Thuis in het Herstaco Stadion. Wij zijn de eigenaar, dhr. Paul Hermsen, veel dank verschuldigd dat hij RBC de kans biedt om op deze prachtige locatie verder te gaan werken aan een heel mooie toekomst.

De overeenkomst tussen eigenaar Paul Hermsen en RBC is afgelopen zaterdag ondertekend. Nog niet alles is kant en klaar. Kleedlokalen en het veld kunnen gebruikt worden, maar met name in de kantine (het voormalige supporterscafé) moet nog het één en ander aangepast worden. Tevens rekenen we op begrip voor aanloopproblemen tijdens de eerste weken in het stadion.

De selectie van RBC U12 (D2) betrad vanmiddag als eerste het Herstaco Stadion. Onder leiding van Leon Withagen en Kenna Buermans werden de jongens aan hun eerste training in het stadion onderworpen. Hieronder een foto impressie:

       

       

Dinsdagavond heeft ook het 1e elftal de training in het stadion afgewerkt. Onder grote belangstelling en met veel vuurwerk door de aanwezige supporters klonk om 19.45 uur het eerste fluitsigaal van trainer Erwin van de Woerdt.