RBC zoekt commerciële versterking

02-02-2016

 

ROOSENDAAL - RBC is voor haar commerciële afdeling op zoek naar versterking. Ben je een geboren netwerker en hou je van de mix 'Business with Pleasure', in dit geval voetbal en RBC? Ben je daarenboven ook nog vertrouwd met de regio Roosendaal? Dan wordt jij misschien wel één van de commerciële spitsen voor RBC.

Functie

Je bent mede verantwoordelijk voor en nauw betrokken bij de diverse aspecten van het commercieel beleid van de club. Je gaat actief op zoek naar nieuwe sponsordeals bij ondernemingen in de regio Roosendaal en je volgt de aangebrachte leads van de commerciële cel op. Je overtuigt bestaande sponsoren van meerwaarden en extra troeven om hun bestaand contract te verlengen of uit te breiden.

Profiel

Je hebt commerciële feeling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent proactief en hebt zin voor initiatief. Je bent een no-nonsense netwerker met sterke interesse in voetbal. Flexibiliteit is geen probleem.

Aanbod

Je krijgt een verantwoordelijke functie binnen een dynamische, hernieuwde voetbalorganisatie. Een vergoeding is gebaseerd in de vorm van een bonus op de gerealiseerde sponsorinkomsten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via secretaris@rbcvoetbal.nl.

Heb je zelf geen tijd, maar ken je iemand anders die mogelijk interesse heeft, attendeer deze persoon dan op deze vacature.