Geslaagd zaalvoetbaltoernooi RBC

03-01-2016

 

OUD GASTEL - Het vorige week gehouden traditionele zaalvoetbaltoernooi in ’t Veerhuis in Oud-Gastel is goed verlopen.

Belangrijkste is dat de spelers er plezier aan hebben beleefd. We bedanken de organisator Hidde Poppelaars en de mensen die het op de vloer in goede banen hebben geleid. Tevens een paar ouders die zich spontaan aanboden om een team te begeleiden.

In de ochtend werd er gestreden tussen de elftallen U9 t/m 11. Het team van Agnita Nouwen met Floris Kollen (U9), Olivier Kollen (U11), Senne Wielaard (U10), Shendell Coffie (U9), Mike de Tree (U10) en Sam Bielok (U11) was daarbij het sterkst.

’s middags waren de elftallen U12 t/m U15 aan de beurt. Winnaar werd het team van Hisham Khidar (zie foto) met van links naar rechts: Jordi Minnebach (U12), Marciano van Benthem (U13), Abdelmojib Yachou (U14), Rick Braspenning (U15), David Ovsepian (U12) en Terence van der Gijze (U14).

In de avonduren gingen de elftallen U17, U19 en de senioren aan de bak. Hier ging de eerste plaats naar het team van Pieter Santbergen met Jovanni van Nijnatten, Aaron Dekkers, Jari Voeten, Tom van Ermingen en Giovanni Verduijn van U19.

Klik hier voor meer foto's.