Zaalvoetbaltoernooi U11 en U10

30-12-2015

 

HALSTEREN - Afgelopen zondag 27 december hebben RBC U11 en U10 deelgenomen aan een zaalvoetbaltoernooi in Sporthal De Kannebuis te Halsteren.

Het toernooi werd georganiseerd en geleid door de RBC trainers en teammanagers van beide teams. Verder namen aan dit toernooi deel Alliance E1, Halsteren E1, MOC '17 E1, Internos E1 en Unitas '30 E1.

Ramon Krijnen, trainer van RBC U11, verwelkomde spelers, trainers en bezoekers en gaf enige uitleg over de spelregels voor voetballen in een zaal, welke afwijken ten opzichte van op het veld. De eerste wedstrijd begon om 11.00 uur en na een enerverende en sportieve dag voor zowel spelers als publiek, werd om 15.00 uur de laatste wedstrijd afgefloten.

Aansluitend hierop vond in het horecagedeelte van De Kannebuis de prijsuitreiking plaats. Alliance E1 kon de welverdiende beker voor de eerste plaats in ontvangst nemen en, met maar een punt verschil, was de beker voor de tweede plaats voor Halsteren E1.

Sabri Azarkane van Halsteren E1 werd verkozen tot beste speler van deze dag.

Er kan teruggekeken worden op een geslaagde dag en voor de spelers was dit een mooie onderbreking van de winterstop. Klik hier voor meer foto's. (Foto's: Loe Baltussen)