RBC oefent tegen NAC Breda

18-12-2015

 

         

 

ROOSENDAAL - Op woensdag 6 januari 2016 speelt RBC in het Herstaco Stadion een oefenwedstrijd tegen NAC Breda. Aanvang van de wedstrijd is 19.30 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 7,50. RBC ClubCard houders betalen op vertoon van hun kaart slechts € 5. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa van het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience (kijk hier voor de openingstijden) en bij Primera aan de President Kennedylaan in Roosendaal. De kaarten zijn tevens online te bestellen. Klik daarvoor hier.

NAC Breda speelt op zaterdag 9 januari 2016 nog een oefenwedstrijd in het Herstaco Stadion. Tegenstander is dan de Belgische 1e klasser KV Kortrijk. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Oud RBC om 15.00 uur tegen Oud NAC Breda. De toegangsprijs voor beide wedstrijden bedraagt dan € 7,50 en € 5 voor RBC ClubCard houders. Ook deze kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience, Primera en online.