RBC U9 naar 2e plaats

28-11-2015

ROOSENDAAL - Op deze ochtend scheen de zon volop. Bij een overwinning zou RBC U9 naar een tweede plaats in de competitie stijgen. Gommy wees de boys er op, dat ze al enkele wedstrijden hebben laten zien, dat ze goed kunnen samen-werken. Blijf dat doen!

De eerste helft speelde het spel zich het grootste gedeelte af op de helft van de tegenstander. En bij de tweede corner werd de 0-1 gescoord door Samir. De corner werd genomen door Damian.Dat gebeurde in de 16e minuut. En waar de trainer bang voor was gebeurde: een tegendoelpunt! In de 17de minuut werd het alweer 1-1 door een vlotte uitval van Roosendaal. De koppies moesten weer even wakker worden.

De tweede helft had RBC U9 de zon in de rug en kwam de ene aanval na de andere. De ene corner na de andere werd veroverd. In de 29e minuut maakte Johan uit een corner van Luque koelbloedig de 1-2. De tegenstander kwam niet echt meer bij de keeper, Shendell, maar de trainer was toch een beetje zenuwachtig. Uiteindelijk werd niet meer gescoord.

Het doel was bereikt: de tweede plaats in de competitie was zeker gesteld.