Sinterklaas op bezoek bij RBC

28-11-2015

 

ROOSENDAAL - Vandaag was jong Nederland in rep en roer. Waar je ook kwam, iedereen praatte over het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Bij RBC was dat ook het geval.

De activiteitencommissie had alles uit de kast gehaald om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Met kleurplaten kleuren en moderne Sinterklaas liedjes zat de stemming er goed in. Even later kwamen twee Pieten eens kijken waar al dat lawaai vandaag kwam. De moderne liedjes waren reden voor een heuse polonaise en er werd hard om Sinterklaas geroepen. Die bleek verdwaald te zijn in het grote stadion. Bij het supportercafé wezen de aanwezigen hem de weg naar de feestende kinderen. De verbaasde jongens en meiden maakten kennis met Sinterklaas, die goed op de hoogte was van de kunsten van elk kind. Samen werd er daarna een spel bingo gespeeld.

Maar Sinterklaas komt niet zomaar. Nadat iedereen zijn of haar kunsten had laten zien, of een mop had verteld, kreeg elk kind nog een cadeautje. Om vier uur gingen Sint en Pieten onder vrolijk gezang van de kinderen, "Dag Sinterklaasje", weer naar het volgend adres. Tot volgend jaar!