RBC in actie voor eigen clubkas

24-11-2015

 

ROOSENDAAL -RBC en de supportersvereniging komen in actie om samen geld op te halen voor de clubkas van RBC. De club doet mee aan een belactie van de Vrienden Loterij. De Vrienden Loterij geeft clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier een financieel steuntje in de rug.

Op donderdag 26 november bellen leden van de supportersvereniging en RBC andere leden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de Vrienden Loterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van RBC. Als 30 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor de club meespelen, dan levert dit de clubkas 2715 euro op. De clubleden maken als deelnemers van de Vrienden Loterij maandelijks kans op grote (geld) prijzen.

Op de genoemde datum tussen 19.15 en 21.45 uur kunt u een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor RBC. Hoe meer loten we verkopen, des te beter voor de clubkas van RBC. Houd op 26 november dus uw telefoon in de gaten!

Mocht u al mee spelen met deze loterij, kunt u de vereniging/organisatie/club aan wie de helft van de inleg ten goede komt, laten omzetten naar RBC. Zou u ooit willen stoppen, om welke reden dan ook, dan is dat heel gemakkelijk. U kunt op elk gewenst moment uw deelname telefonisch beëindigen. Er zit geen opzegperiode aan vast.

Wij zoeken overigens voor deze avond nog enkele vrijwilligers die zich willen inzetten en meehelpen met het bellen. De Vrienden Loterij beloont de vrijwilligers door ze 3 maanden gratis mee te laten spelen in de loterij. Deze loten stoppen automatisch en zijn geheel kosteloos. Interesse? Graag aanmelden uiterlijk woensdag 25 november via een mail naar penningmeester@rbcvoetbal.nl. U wordt dan verzocht om op 26 november om 18.45 uur aanwezig te zijn in het supporterscafé van het Herstaco Stadion.