Eerste bingo avond bij RBC

22-11-2015

 

ROOSENDAAL - Afgelopen vrijdag was de eerste bingo avond in het supporterscafé van het Herstaco Stadion. Met ongeveer 40 enthousiaste supporters, spelers en vrijwilligers werd de avond een succes. Hopelijk het begin van een activiteit, die regelmatig op de kalender blijft staan.

Een moderne uitvoering van de bekende rollende balletjes was nu een heus elektronisch bingospel. Op een schermpje werd steeds het laatste nummer getoond. Deelnemers kochten een speelboekje waar men dan acht ronden mee kon spelen. Er was steeds een eerste troostprijs, dan een tweede troostprijs en als knaller een mooie hoofdprijs. Als toegift werd daarna nog een negende ronde gespeeld. Hier was een geldprijs aan verbonden. De bingomaster, Rien Luijks, had duidelijk ervaring met het opnoemen van de cijfers. En er werd maar een keer een valse bingo aangeboden. Na enkele ronden was even tijd om een drankje te bestellen. Iedereen had het naar de zin, hoewel er natuurlijk altijd verbeterpunten zijn.

Financieel was er een positieve bijdrage te melden voor RBC. De activiteitencommissie was terecht blij met het resultaat en hoopt de volgende keer op een nog hogere opkomst.