U9 stijgt naar 2e plaats

17-10-2015

ROOSENDAAL - RBC U9 boekt een 7-1 overwinning op het Bergse MOC '17 F2 en stijgt daardoor naar de tweede plaats in de 1e klasse 1.4. Een verslag van Charel Habets:

Wat heeft het RBC publiek kunnen genieten van deze gemotiveerde 7- en 8-jarigen. Na 1 minuut scoorde Damian al 1-0. Hij scoorde uit de eerste corner die RBC kreeg. De corner was door Jort voorgegeven.In minuut 9 werd het weer uit een corner 2-0. Corner genomen door Johan. De bal kaatste via Samir in het doel. In minuut 15 was Luque op dreef en kreeg de bal goed voor zijn voet en maakte 3-0. In minuut 20 was het moment voor Jort. Na een handsbal was enig overleg nodig tussen Jort en Anouar. Jort vond dat het tijd was voor hem en krulde de bal netjes achter de keeper, 4-0. Zo gingen we dan de rust in met een 4-0 voorsprong.

Na rust ging RBC U9 door met een vechtlust, die nodig is om op deze leeftijd vooruit te kunnen! In minuut 26 scoorde Johan ook zijn goal, 5-0. Daarna kwam MOC '17 toch even terug en door lange passes kregen hun spitsen toch kansen. In minuut 29 scoorde MOC '17 hun goal vanaf rechts een mooi schot in de verre hoek waar Shendell niet meer bij kon komen, 5-1. In minuut 34 scoorde Johan zijn 2de goal op een assist van Damian, 6-1. In minuut 39 scoorde Floris zijn goal en werd dat ook de eindstand, 7-1.