Terugkeer naar Herstaco Stadion even uitgesteld

04-08-2013

Iedereen heeft er weken naar toe geleefd en er is hard aan gewerkt, maar helaas moeten we meedelen dat we volgende week niet in het stadion kunnen starten met de trainingen als voorbereiding op het seizoen 2013-2014.

Het stadion heeft twee jaar leeg gestaan en er is in die periode geen onderhoud gepleegd. Na de ondertekening van de definitieve koopakte - begin juni - is men gestart met werkzaamheden om het stadion weer gebruiksklaar te maken met als streefdatum 1 augustus. Door onvoorziene tegenvallers op technisch gebied blijkt deze datum echter niet haalbaar. Het kunstgrasveld en de kleedlokalen zijn inmiddels klaar voor gebruik maar er dienen - ook in verband met de veiligheid en af te geven vergunningen - nog enkele werkzaamheden verricht te worden, waaronder het plaatsen van energiemeters voor het gedeelte dat RBC gaat huren. Deze noodzakelijke karweien nemen meer tijd in beslag dan we gehoopt hadden. Hierdoor zien we ons genoodzaakt om de eerste trainingsweek uit te wijken naar de velden van Rimboe en FC Moerstraten. We zijn de mensen van deze clubs weer zeer dankbaar dat ze ons opnieuw de helpende hand reiken.

Indien alles nu volgens plan verloopt verwachten we toestemming te krijgen om met ingang van maandag 12 augustus in het Herstaco Stadion terecht te kunnen voor de trainingen en wedstrijden.