Nieuwe sponsoren

25-09-2015

 

ROOSENDAAL - RBC verwelkomt opnieuw twee ondernemingen in haar sponsorgroep. Het zijn Vloerstart uit Oosterhout en Bazaar Ple4 uit Roosendaal.

Vloerstart bestaat uit een team van ervaren specialisten. Deze specialisten kunnen u adviseren en begeleiden tijdens het kiezen van een voor u geschikte vloer. U heeft bij Vloerstart de keuze uit diverse vloeren zoals: parket, vinyl stroken, laminaat, kurk-rubber, gietvloer, linoleum, tapijt en tapijt tegels. Deze hoogwaardige vloeren worden door ervaren en deskundige stoffeerders met uiterste zorg gelegd. Klik hier voor meer informatie over Vloerstart.

Bazaar Ple4 heeft een enorme winkel met veel tweedehands en andersoortige themakleding. Op hun website vindt u maar een klein deel van het assortiment. Het assortiment in de winkel bevat meer dan 30.000 verschillende artikelen, zowel nieuw als tweedehands. Deze kunnen niet allemaal op internet worden aangeboden. Wij adviseren dan ook om de verkoophal aan de Gastelseweg in Roosendaal te bezoeken voor een compleet overzicht.

RBC heet beide sponsoren van harte welkom!