Eerste bijeenkomst RBC netwerk

23-09-2015

 

ROOSENDAAL - Een aantal RBC-ers hebben de handen ineengeslagen om RBC te gaan ondersteunen. Zij hebben het initiatief genomen voor de oprichting van een businessclub, het RBC netwerk.

Voor diverse disciplines zijn inmiddels werkgroepen opgericht. Het RBC netwerk heeft als doel het verbinden van bedrijven en organisaties uit Roosendaal en omgeving. Door het organiseren van bijeenkomsten in een informele sfeer wordt een platform gecreëerd waar deelnemers, zowel zakelijk als maatschappelijk, een meerwaarde zullen ervaren. De samenwerking met Feyenoord is bovendien een steun in de rug voor dit initiatief.

De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden rondom de wedstrijd RBC – SC Gastel van aanstaande zaterdag 26 september. Tijdens deze bijeenkomst zullen de plannen van dit beoogde netwerk verder worden toegelicht en zal natuurlijk de wedstrijd worden bekeken vanuit het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience. Het doel is de ambiance en verbondenheid van het oude RBC weer te laten herleven. Een ambiance waarin men elkaar ontmoette en onder het genot van een biertje zaken werd gedaan. Een netwerk voor Roosendaal en omgeving dat na het wegvallen van de betaald voetbal organisatie node wordt gemist.

Interesse? Aanmelden voor het RBC netwerk kan via een mail aan info@rbcnetwerk.nl.