Nieuwe sponsoren voor RBC

27-08-2015

 

 

ROOSENDAAL - Er is weer goed nieuws te melden op commercieel gebied. RBC is zeer verheugd dat twee ondernemingen bereid zijn gevonden om de club te gaan ondersteunen. Het zijn de Roosendaalse ondernemingen Pay Force B.V. en The Beer Broker Dutch Brewery XL Beer B.V. De namen van deze nieuwe sponsoren komen bij alle trapopgangen in het Herstaco Stadion te hangen.

Pay Force ondersteunt u met hoogwaardige incassodienstverlening. Ze werken voor het MKB en grotere nationale ondernemingen in diverse sectoren. Incasso gaat bij Pay Force niet alleen over het innen van niet-betaalde facturen, maar ook het voorkomen van het ontstaan hiervan. De kostbare verliezen op debiteuren kunnen worden beperkt met extra scherpte bij uw debiteurenbeheer, een effectieve incassoprocedure en een vervolgtraject op maat. Incasso door en met Pay Force is uniek en succesvol! Klik hier voor meer informatie over Pay Force.

The Beer Broker is een makelaar in bieren. Via The Beer Broker worden (eigen label en speciaal)bieren aangeboden. The Beer Broker biedt een breed platform voor de vele Nederlandse bierbrouwers. Via hun platform kunnen speciaalbieren aangeboden worden aan de zakelijke markt in ons land. The Beer Broker ontwerpt, beheert en geeft uitvoering aan dit platform. De kracht van de combinatie geeft de exposure voor de producten! Daarnaast heeft The Beer Broker een eigen bierlijn: XL Bier met speciaalbieren en een geweldige pilsener. Het pilsener is een kwalitatief goed en lekker biertje, fris van smaak en met een heerlijk bittertje. De eigen (label) bieren zijn puur Nederlands. Gebrouwen sinds 1843. Het is mogelijk om uw eigen naam aan het bier te geven! Klik hier voor meer informatie over The Beer Broker.