RBC start met Score Loterij

20-08-2015

 

ROOSENDAAL - Vanaf aankomend seizoen gaat RBC starten met een Score Loterij, waarbij iedere thuiswedstrijd van RBC een bedrag van € 50 te winnen valt onder de deelnemers.

Hoe werkt het? Er zijn 90 enveloppen met daarin alle minuten van de wedstrijd. Je koopt voor slechts € 15 een dichte envelop met daarin jouw minuut. Je weet van te voren alleen niet welke minuut je koopt. Met die minuut (jouw lot) speel je mee tijdens alle thuiswedstrijden van RBC in de reguliere competitie. Jouw minuut telt dus heel het seizoen.

Scoort RBC in jouw minuut (aangegeven op het scorebord) dan win je € 50. Scoort ons eerste elftal een tweede goal dan deel je die € 50 met de eigenaar van het andere minuut-lot. Dus win je beiden € 25. Wordt er drie keer gescoord dan deel je de € 50 met zijn drieën enzovoorts. Maximaal wordt er per wedstrijd dus € 50 uitgekeerd. Mensen met de 45e minuut en de 90e minuut hebben geluk: de klok staat stil terwijl er door gevoetbald wordt en dus gescoord kan worden. Er zijn totaal 90 loten beschikbaar, dus vol is vol.

Aangezien de loterij alleen doorgang kan vinden bij voldoende deelnemers, verzoeken wij u vooraf in te schrijven, waarna wij alle deelnemers ook per e-mail kunnen berichten over de doorgang en vervolgstappen. De eerste 90 personen die zich aanmelden via het email adres activiteiten@rbcvoetbal.nl zijn gegarandeerd van deelname.

Wij verzoeken u in uw e-mail uw naam, adres en rekeningnummer (IBAN Nummer) te vermelden, zodat we deze gegevens administratief kunnen verwerken en weten op welk rekeningnummer het eventuele prijzengeld gestort dient te worden. Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen via hetzelfde e-mailadres.

Wij hopen u hiermee een mooie gelegenheid te bieden om naast de reguliere loterij nog een extra prijs te winnen in de vorm van een geldbedrag. Het leuke hieraan is dat u met een relatief lage inleg iedere thuiswedstrijd kans maakt op een prijs.

Hopelijk mogen wij snel de eerste 90 deelnemers begroeten!