Start RBC netwerk

17-06-2015

 

Roosendaal, 17 juni 2015. In Roosendaal en omgeving zijn er nog steeds veel mensen die RBC een warm hart toedragen. Begin 2015 heeft een groep (oud) RBC-ers besloten om zich in te zetten voor de club en zijn begonnen met de start van een businessclub: RBC netwerk.

RBC netwerk heeft als doel het verbinden van bedrijven en organisaties. Door het organiseren van bijeenkomsten in een informele sfeer wordt een platform gecreëerd waar deelnemers, zowel zakelijk als maatschappelijk, een meerwaarde zullen ervaren. Een levendig netwerk met een gezamenlijke doel: RBC weer terug naar de top te krijgen. RBC leeft!

In september staat de eerste bijeenkomst gepland. Een bijeenkomst in het Herstaco Stadion van RBC, waar een biertje drinken, voetbal kijken en elkaar ontmoeten voorop staat.

Dus sluit u aan en ontmoet elkaar in een informele sfeer! Bezoek de facebookpagina van RBC netwerk door hier te klikken en deel deze pagina en tag andere mensen die of RBC een warm hart toe dragen of behoefte hebben aan een nieuw zakelijk netwerk.