RBC bedankt haar sponsoren

06-06-2015

 

Roosendaal, 6 juni 2015. RBC heeft vanavond haar sponsoren bedankt voor hun steun het afgelopen seizoen. De club had voor hen een leuk en informatief programma samengesteld.

Nadat penningmeester Rien Luijks de sponsoren had verwelkomd en de avond had geopend (zie foto), kreeg eerst oud RBC-speler Pascal Heijnen het woord. Hij kondigde de oprichting aan van een nieuwe businessclub bij RBC en nodigde de sponsoren van harte uit om in de nabije toekomst toe te treden tot dit nieuwe 'RBC netwerk'. Doelstelling daarvan is om de onderlinge band tussen de sponsoren van RBC te versterken en zodoende samen nog meer voor RBC te kunnen betekenen.

Daarna kregen de sponsoren uitleg van oud RBC-speler Remko Heerkens, die tegenwoordig werkzaam is bij Feyenoord, over de samenwerking tussen Feyenoord en RBC. Heerkens vertelde de toehoorders dat Feyenoord gelooft in de toekomst van RBC en dat het weer opnieuw kan uitgroeien tot een voetbal bolwerk. Gommy Nooijens, het hoofd voetbalopleiding van RBC, legde uit hoe de jeugdopleiding van RBC is opgezet en de noodzaak van een sterke jeugdopleiding om RBC weer naar de top te kunnen brengen.

Tenslotte vertelde Koen Konings van Aleco Sports Vision hoe de nieuwe samenwerking met RBC, die sinds kort is beklonken, gaat verlopen en wat beide partijen voor elkaar kunnen gaan betekenen. Daarna volgde er, onder het genot van een hapje en een drankje, nog een informeel samenzijn, waarbij de Champions League finale uiteraard nauwlettend werd gevolgd op de speciaal hiervoor, op verzoek van Heijmans Rosmalen, door Vidiled B.V. uit Sprang-Capelle geplaatste tv-schermen.