Aleco en RBC beklinken samenwerking in De Kuip

18-05-2015

 

Roosendaal, 18 mei 2015. RBC gaat het komende seizoen samenwerken met Aleco Sports Vision.

Op uitnodiging van RBC ging afgelopen vrijdag een delegatie van Aleco Sport Visions mee naar de Rotterdamse Kuip voor een sponsorbijeenkomst met alle clubs waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft. Deze bijeenkomst maakte deel uit van een dag waarbij de jeugdelftallen van de samenwerkende verenigingen een toernooi afwerkten op de strakke grasmat van De Kuip.

De uitnodiging van RBC aan Aleco Sports Vision kwam niet zonder reden. Na vele inhoudelijke gesprekken zijn beide partijen vandaag tot een akkoord gekomen wat betreft samenwerking voor het seizoen 2015-2016. RBC zal met haar jeugdteams 1x per week op Sportpark Vierhoeven gaan trainen en gebruik maken van de accommodatie van Aleco Sport Visions.

Daarnaast gaat Aleco Sport Visions de spelers uit de voetbalopleiding van RBC begeleiden op sportmedisch en fysiek vlak. Of het nu gaat om sportverzorging, fysiotherapie of fysieke trainingen op gebied van loopscholing, kracht en coördinatie; met ingang van het komend seizoen wordt dit voor RBC-spelers allemaal toegankelijk.