Voorbeschouwing RBC - Steenbergen

09-05-2015

 

 

Roosendaal, 9 mei 2015. Morgen speelt RBC de laatste wedstrijd voor de start van de nacompetitie. Tegenstander in het Herstaco Stadion is kampioen Steenbergen. Trainer-coach Erwin van der Woerdt blikt vooruit:

"De scherpte moet er langzaamaan weer op. Vanaf volgende week starten de vier finales die ons richting promotie moeten brengen.

Zondag tegen Steenbergen zullen we niet alles op alles zetten om te winnen en geen risico nemen met jongens die met blessures lopen.  Maar een goed resultaat tegen Steenbergen geeft wel vertrouwen voor de nacompetitie en we zullen de wedstrijd zeker niet laten lopen.

Vanuit het blessurekamp goed nieuws: Nicky Vromans heeft heel de week voor zichzelf getraind en is volgende week 100% fit. Remko van der Kruyssen heeft de training weer hervat en zou eventueel in kunnen vallen zondag. Jordy van Dongen kan zondag spelen. Hij is weer hersteld van zijn enkelblessure. Bij Mitch Klijn is geen scheurtje meer te zien op de echo. Hij kan zondag beginnen met herstel op het veld, die komt er dus ook weer aan. En tot slot Mo el Moussaoui. De foto is uitgesteld naar maandag. Hij heeft dinsdag een half uur loopoefeningen gedaan, donderdag een deel met de groep meegedaan en hij zal zondag extra trainen. De selectie wordt verder aangevuld met Tijmen Bot van U17.

Zondag spelen RCS en Philippine ook tegen elkaar en wordt bekend wie onze eerste tegenstander wordt in de nacompetitie. Uiteraard zullen we wederom een analyse maken van beide tegenstanders, zodat we beide teams in kaart hebben."

De aftrap in het Herstaco Stadion is om 14.30 ur. Scheidsrechter is de heer Dorsman.