Familiedag 2015

20-05-2015

 

Roosendaal, 20 mei 2015. Op zaterdag 30 mei 2015 organiseert de activiteitencommissie van RBC vanaf 16.00 uur een afsluitende familiedag voor alle spelers, begeleiders, ouders en leden van RBC.

Net zoals vorig jaar is er voor de kinderen volop te beleven en ook voor de oudere kinderen hopen wij een mooie dag aan te kunnen bieden. Zo zal er voor de kinderen een springkussen zijn en ook zullen er op het veld tal van activiteiten aangeboden worden. Ook zal er een DJ aanwezig zijn om er een knallend eindfeest van te maken.

Spelers en ouders kunnen zich via de teammanagers aanmelden voor de BBQ en alle overige belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de activiteitencommissie. Dit kan door een e-mail te zenden naar activiteiten@rbcvoetbal.nl , waarna uw aanwezigheid wordt bevestigd.

De kosten voor de bijhorende BBQ ( halal ook mogelijk ) bedragen € 10,- voor kinderen en € 15,- voor volwassenen. In verband met de nodige voorbereidingen dienen deze kosten op voorhand te zijn voldaan en opgeven kan tot en met zondag 24 mei 2015. Ouders en spelers kunnen het verschuldigde bedrag aan de teammanagers overhandigen en overige leden ontvangen een email zodra ze zich hebben opgegeven.

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten, zodat we er met zijn allen een geweldige dag van kunnen maken. Tot zaterdag 30 mei 2015!