Succesvol E-pupillentoernooi

04-05-2015

 

Roosendaal, 4 mei 2015. Vandaag hebben we voor de tweede keer een toernooi voor 2e jaars E-pupillen georganiseerd in het Herstaco Stadion.

Onder ideale weersomstandigheden en in aanwezigheid van veel ouders en andere familieleden van de spelers is het weer een zeer succesvol toernooi geworden. De organisatoren, Mo Ouahssain en Jorden Koevoet, werden terecht met complimenten overladen. Ook is een woord van dank op zijn plaats voor de vier scheidsrechters, Geovanni Leander en Daan Mariën die zich bereid hadden verklaard om als keeper te fungeren tijdens het penalty’s schieten en de mensen achter de bar, in de snackcorner, achter de geluidsinstallatie en de overige medewerkers die achter de schermen hun taken uitvoerden.

Vanwege dodenherdenking werden om stipt 20:00 uur twee minuten stilte in acht genomen en het was indrukwekkend hoe stil het was!

Na de poule wedstrijden werden enkele kruisfinales gespeeld en uiteindelijk de wedstrijden om de 3e en 4e plaats (Aleco – JEKA 0 -3) en om de 1e en 2e plaats (RBC 2 - SC Gastel 1 – 0). RBC, dat met twee teams deelnam, werd terecht winnaar van het eigen toernooi. De penaltybokaal werd gewonnen door Stan ten Brinke van RBC 1; tot beste speler van het toernooi werd Jesper Hegie van Concordia uit Delft uitgeroepen. Rond 21:15 uur werden de mooie bekers in het tjokvolle supporterscafé uitgereikt aan de aanvoerders van alle teams en ging iedereen met een zeer tevreden gevoel naar huis. Ook de organisatoren en medewerkers kunnen met trots terug kijken op een zeer geslaagd evenement.